18.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ

Σε ετήσια Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη της η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης. Στη συνέλευση θα συζητηθούν διάφορα θέματα, ενώ θα πραγματοποιηθεί οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Θα ξεκινήσουν, επίσης, οι διεργασίες για τις εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ακολουθεί Δελτίου Τύπου με όλες τις λεπτομέρειες.

‘ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης καλεί τα μέλη του στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:30 πμ στην αίθουσα του σωματείου (Δαρδανελίων 36 – Νέα Σμύρνη).
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή (11 Μαρτίου 2012) την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα παρακάτω θέματα:
1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
2. Έκθεση Εξελεκτικής Επιτροπής.
3. Πεπραγμένα – Ταμειακός απολογισμός.
4. Λοιπά θέματα – Ανακοινώσεις.
Την Κυριακή 18/03/2012 θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες αρχαιρεσίες οι οποίες προβλέπονται από το καταστατικό προκειμένου να αναδειχθεί το νέο ΔΣ της Ένωσης
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Οι ταμειακές υποχρεώσεις των μελών δύνανται να εξοφληθούν ακόμα και κατά την ημέρα της Συνέλευσης.

Ο Πρόεδρος Περάκης Γεώργιος

Ο Γ. Γραμματέας Τσούμος Ιωάννης’

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα