20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

_007_poreiaΜαζική παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στα χαράτσια και στα μέτρα φοροληστείας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Επιτροπή Αγώνα Ν. Σμύρνης στο κατάστημα της Δ.Ο.Υ. Ν. Σμύρνης.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, νέοι και συνταξιούχοι της πόλης μας που συσπειρώνονται στους φορείς της Επιτροπής Αγώνα, κάλεσαν και τον υπόλοιπο κόσμο σε μαζικό και οργανωμένο αγώνα απέναντι στον αδίστακτο αντεργατικό κρατικό μηχανισμό που ξεζουμίζει τη λαϊκή οικογένεια για να προσφέρει προκλητικές φοροελαφρύνσεις στο μεγάλο κεφάλαιο.

Θετική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και των εργαζομένων στην Εφορία στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για συμπόρευση με τις ταξικές δυνάμεις στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές.  Στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της Επιτροπής με υπεύθυνους της Εφορίας απαίτησε, μεταξύ άλλων, να μην προχωρήσουν σε καμιά κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων σε οποιονδήποτε δεν μπορεί να καταβάλει αυτούς τους υπέρογκους φόρους. Διευκρίνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να εφαρμοσθεί το οποιοδήποτε κατασταλτικό μέτρο στις λαϊκές οικογένειες. Η αποφασιστικότητα και η μαζικότητα της Επιτροπής Αγώνα θα σταθεί τείχος σε κάθε τέτοια περίπτωση.

Επίσης, η επιτροπή κάλεσε όλους τους εργαζόμενους στην εφορία αλλά και τους φορολογούμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Μ. που συνεχίζουν τον αγώνα τους με το σύνθημα: «ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ».

Η Επιτροπή Ανέργων έδωσε το παρών και στην κινητοποίηση του ΜΑΣ κατά του ενάντια στο σχέδιο για την υπερεκμετάλλευση των νέων, όπως παρουσιάστηκε με την επωνυμία «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση των Νέων».

007_pano-r

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα