24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ”ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”

Αγαπητοί φίλοι,

Οι Γιορτές πέρασαν, οι δήθεν Χαρές τελείωσαν και τώρα…ερχόμαστε όλοι, να ζήσουμε την σκληρή πραγματικότητα. Η κατάσταση που αντιμετωπίζει η «ηλιαχτίδα» καθημερινά, σχετικά με την ανέχεια και την απελπισία των συνάνθρωπων μας, είναι τραγική. Δεν μπορεί να περιγραφεί το τι αντικρίσαμε στα σπίτια που επισκεφθήκαμε τις μέρες των εορτών. Ευτυχώς, η  προσφορά των συνανθρώπων μας δεν ήταν μόνο συγκινητική, αλλά και πολλή γενναιόδωρη και με χαρά σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται…  Για το λόγο αυτό, θεωρούμε ιερή υποχρέωση να αναφερθούμε σε αυτό το μεγαλείο ψυχής. Οι Νεοσμυρνιώτες συμπολίτες μας πράγματι,  υπερέβησαν τον εαυτό τους, σχετικά με την προσφορά.

Παρακαλούμε όλους θερμά, εφόσον μπορείτε, συνεχίστε τη βοήθεια.
Η εταιρεία Crocodilino, τα σούπερ μάρκετ Αλιμέντα, η εταιρεία μπισκότα Παπαδοπούλου και πολλοί άλλοι, στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές μας.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο 3ο  Γυμνάσιο- Λύκειο Νέας Σμύρνης, στους καθηγητές και μαθητές των σχολείων αυτών, που διέθεσαν πολύ χρόνο και χρήμα για να στηρίξουν το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του  Συλλόγου «ηλιαχτίδα».
Φτιάχνοντας διάφορα καταπληκτικά δώρα και γλυκά και συγχρόνως διαθέτοντας χρόνο να βοηθήσουν στην πώληση αυτών, συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία του Παζαριού, καταφέρνοντας να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό χρηματικό ποσόν.
Στο χορό της προσφοράς μπήκε και το 2ο Λύκειο Νέας Σμύρνης με τους καθηγητές και τους μαθητές του. Τους ευχαριστούμε όλους  από καρδιάς.
Επίσης, ευχαριστούμε τον Μαέστρο της Χορωδίας του Δήμου κ. Ψαριανό με τα παιδιά της Μπάντας, για την όμορφη Χριστουγεννιάτικη νότα που μας προσέφεραν στο Παζάρι.

Ας γίνει η Αλληλεγγύη. Σημείο Αναφοράς για όλους μας…

Η Πρόεδρος
Ντόρα Κασιμέρη

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα