20 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δημιουργία μαθητικής κερκίδας στον Πανιώνιο

mathitiki«Ο Δήμος Ν. Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΠΑΕ Πανιώνιος για την λειτουργία μαθητικής κερκίδας στους εντός έδρας αγώνες ποδοσφαίρου για την σεζόν 2014-2015.

Με την κοινή μας προσπάθεια στοχεύουμε:

Α. Στην στήριξη της ομάδας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Πανιώνιος στην αγωνιστική προσπάθεια που καταβάλλει.

Β. Στην καλλιέργεια πνεύματος σεβασμού και αναγνώρισης της προσπάθειας των αθλητών στους αγωνιστικούς χώρους, δημιουργώντας φιλάθλους με νέες αντιλήψεις και ιδανικά, ξεκινώντας από την ευαίσθητη ηλικία των παιδιών Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης.

Γ. Στην ανάδειξη του αθλητισμού ως μέσου κοινωνικοποίησης και ομαλής ένταξης των νέων ανθρώπων σε μια κοινωνία υψηλού ανταγωνισμού και έντονων διαφοροποιήσεων.

Δ. Στην ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων για μια ενεργή συμμετοχή τους στον αθλητισμό και την δια βίου άσκηση.

Η φιλοξενία των παιδιών και των συνοδών τους θα γίνεται σε ειδική μαθητική κερκίδα με την λήψη αυστηρών μέτρων προστασίας και ελέγχου από εντεταλμένους υπαλλήλους της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η συνεργασία εγκαινιάστηκε από τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΟΦΗ την Κυριακή 14/12/2014, όπου 300 μαθητές με τους συνοδούς τους είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να στηρίξουν την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας της πόλης μας.Ο Δήμος Ν. Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΠΑΕ Πανιώνιος για την λειτουργία μαθητικής κερκίδας στους εντός έδρας αγώνες ποδοσφαίρου για την σεζόν 2014-2015.

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα