20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημόσιο ΙΕΚ Νέας Σμύρνης:«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΙΕΚ (ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ)»

diekΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.Β.Ε.Α., ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σας  προσκαλούμε στην εσπερίδα που διοργανώνουμε την Δευτέρα,  8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 17.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΙΕΚ Νέας Σμύρνης, Κύπρου 21 και Μηδείας, με θέμα : «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΙΕΚ (ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ)».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ
17:15-17:30 Προσέλευση
17:30-17:45 Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Σμύρνης Β. Μπρίνια και του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σ. Τζουλάκη.
17:45 Εισήγηση: Β. Μπρίνια, Δρ Oικονομολόγος, Διευθύντρια Δ.Ι.Ε.Κ. Νέας Σμύρνης
18:00 Εισήγηση: Α. Κατσάρα, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, MSc, Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστήμιο Πειραιώς
18:15 Εισήγηση: Χρ. Κουντουριώτη, Ε.Β.Ε.Α., Συντονίστρια Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας
18:30 Εισήγηση: Γ. Κρικρής Ψυχολόγος, Δημ. Σύμβουλος του Δήμου Νέας Σμύρνης και Μ. Γ. Αναγνωστοπούλου, Οικονομικός Αναλυτής, Δημ. Σύμβουλος του Δήμου Νέας Σμύρνης
18:45 Οι επιχειρηματικές διαδρομές νέων επιχειρηματιών: Δυο νέοι επιχειρηματίες διηγούνται την δική τους ιστορία επιτυχίας στον επιχειρηματικό χώρο.
Παπαβασιλείου Πάρης, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης. Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών ειδών.
Μαυρικίδης Νικόλαος, Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης.
Συζήτηση-Συμπεράσματα. Συντονισμός συζήτησης από τον υποδιευθυντή του ΙΕΚ Κ. Μιχελή.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα