22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δικηγόρος τραυματία: Την ώρα της τραγωδίας στα Τέμπη ακούγονταν μουσικές και τραγούδια στο σταθμαρχείο Λάρισας

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, κ. Μπαρτζώκης επικαλέστηκε μαρτυρίες κατοίκων που βρίσκονται κοντά στο σταθμαρχείο και σύμφωνα με τις οποίες, από την ώρα που ξεκίνησε το τρένο μέχρι και τη στιγμή του δυστυχήματος, επικρατούσε «εύθυμη ατμόσφαιρα στο κτίριο».

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον τραυματία Λάζο Παπαζήση, είπε: «Κάτοικοι της συνοικίας ΟΣΕ Λάρισας που τα σπίτια τους βρίσκονται κοντά στο σταθμαρχείο με πληροφόρησαν ότι μόλις έφυγε το τρένο, άρχισαν οι μουσικές. Την ώρα εκείνη που έγινε το ατύχημα ακουγόταν τραγούδια και χαρές μέσα από το σταθμαρχείο».

Ο δικηγόρος επίσης τόνισε ότι θα ζητήσει από τον ανακριτή να καλέσει όλους όσοι ήταν στο χώρο να δώσουν τη μαρτυρία τους, προκειμένου να διασταυρωθεί η πληροφορία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπαρτζώκης εκπροσωπεί τον Λάζο Παπαζήση ο οποίος επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι και σώθηκε από θαύμα και συγκεκριμένα από τις ηρωικές προσπάθειες του 20χρονου φοιτητή που έσπασε τα τζάμια ώστε να μπορέσουν να βγουν οι επιβάτες μέσα από το φλεγόμενο τρένο.

πηγή real.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα