20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Με μια αυτοσχέδια πατέντα, ζευγάρι Ρουμάνων παγίδευε τα εκδοτήρια του τραμ αποσπώντας χρηματικά ποσά. Ελεγκτής του τραμ τους εντόπισε στη στάση Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ακολούθησε η σύλληψη τους από το αστυνομικό τμήμα Νέας Σμύρνης.

‘‘Συνελήφθησαν  το απόγευμα της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νέας Σμύρνης, ένας 38χρονος Ρουμάνος και μία 18χρονη συμπατριώτισσα του για κλοπές κατ’ εξακολούθηση από αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων σε στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες είχαν παγιδεύσει αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων, σε στάση του τραμ στη Νέα Σμύρνη, με αυτοσχέδιο μηχανισμό, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να τοποθετούν το χρηματικό ποσό για το αντίστοιχο εισιτήριο, αλλά να μη λαμβάνουν ούτε αυτό, ούτε να τους επιστρέφονται τα χρήματά. Οι δράστες, όταν θεωρούσαν ότι είχε συγκεντρωθεί ικανό χρηματικό ποσό, αφαιρούσαν το μηχανισμό και τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί σε αυτόν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 38χρονος είχε διαπράξει άλλες τέσσερις κλοπές με την ίδια μέθοδο σε στάσεις του τραμ σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.’’

Πηγή: enikos.gr

Related Articles

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΒΟΜΑΔΑ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΥΤΟΥ ΤΟΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα