14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκλογές στην Εστία Νέας Σμύρνης αυτή την Κυριακή

ESTIA_YPOPSIFIOIΣε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στο κτήριο της Εστίας αίθουσα «Πάνος Χαλδέζος» για την εκλογή Προέδρου και νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Τη θέση του Προέδρου του 7μελούς Δ.Σ. της Εστίας διεκδικούν ο νυν Πρόεδρος, Νομικός και τ. Νομάρχης  κ. Ιωάννης Καλογείτων (αριστερά) και ο κ. Παράσχος Δρακούλης (δεξιά) τ. Διευθυντικό Στέλεχος Τράπεζας Πειραιώς και τ. Αντιδήμαρχος.  Για τις υπόλοιπες 6 θέσεις τακτικών Μελών και τις 6 θέσεις αναπληρωματικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου υπήρξε μικρό ενδιαφέρον, κατατέθηκαν 9 υποψηφιότητες, από τις οποίες εγκρίθηκαν οι 8. Λόγω της μικρής αυτής συμμετοχής όλοι οι υποψήφιοι ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα συμμετέχουν είτε ως τακτικά, είτε ως αναπληρωματικά μέλη στη σύνθεση του νέου Δ.Σ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ  ΕΣΤΙΑΣ
Σε αποκλειστική δήλωσή του στο neasmyrni.net.gr ο Πρόεδρος της Εστίας κ. Ιωάννης Καλογείτονας αναφέρει τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί ξανά την Προεδρία της Εστίας:
«Είναι γνωστό ότι η Εστία αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα και λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης της Χώρας μας και κυρίως λόγω της στερήσεώς της από τον Δήμο Νέας Σμύρνης του βασικού εσόδου της επί τριετία, η οποία συνεχίζεται.  Έκρινα, λοιπόν, ότι αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή για το μέλλον της Εστίας η εμπειρία  που απέκτησα  κατά τη διάρκεια της επί εννέα συναπτά έτη ενασχόλησής μου με αυτή από τη θέση του  Προέδρου του Δ.Σ. , οι ειδικές νομικές γνώσεις μου και η πλήρης γνώση των ποικίλων προβλημάτων  του Σωματείου μας είναι απαραίτητα για την αντιμετώπισή τους.
Για το λόγο αυτό και κινούμενος  από ειλικρινές ενδιαφέρον για την Εστία  αποφάσισα να υποβάλω υποψηφιότητα ξανά  για το αξίωμα του Προέδρου στις Αρχαιρεσίες της 30ης Μαρτίου 2014…»

Από την άλλη ο έτερος διεκδικητής της Προεδρίας της Εστίας κ. Παράσχος Δρακούλης σε ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του αναφέρει:
«Κατάγομαι από γονείς Μικρασιάτες πρόσφυγες και γι’ αυτό είχα και έχω πάντα ιδιαίτερη ευαισθησία για το έργο και την τύχη της Εστίας μας. Ο προηγούμενος Πρόεδρός της Ιωάννης Καλογείτων επιτέλεσε τα τελευταία 10 χρόνια σημαντικό έργο, το οποίο όμως θεωρώ ότι ολοκλήρωσε και δεν έχει πλέον κάτι νέο να προσθέσει.
Η Εστία τα τελευταία χρόνια συρρικνώνεται και «γερνάει», ενώ η οικονομική κρίση την έχει οδηγήσει επιπλέον σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την Εστία μας να ξεπεράσει τα αδιέξοδά της  και να εκπληρώσει τους σκοπούς της. Όνειρο μου είναι να ξαναφτιάξουμε την Εστία του οραματιστή Πάνου Χαλδέζου.
Καλώ τα μέλη της Εστίας να στηρίξουν τις νέες ιδέες και να δώσουν στο Ιστορικό μας Σωματείο την ευκαιρία ανασυγκρότησης και ανανέωσης που τόσο έχει ανάγκη για να επιβιώσει.»

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα