22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΝΑΣ MVP ΚΑΙ “14 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ”

Με την τελευταία φράση, μετέφερε ο Δ. Ελευθερόπουλος το κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις της ομάδας, μετά την αξιοπρεπή ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. Η ομάδα μας έχασε με 1-2, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει για τον προπονητή, ο οποίος στη δήλωσή του πλέκει το εγκώμιο των παικτών του:

«Από το σημερινό παιχνίδι κερδίσαμε πολλά αλλά δεν πήραμε τίποτα. Το παιχνίδι το δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και βγάλαμε μέσα στο γήπεδο ακριβώς ότι είπαμε. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι ένας από τους δυο διεκδικητές του τίτλου και απέναντι σε τέτοιες ομάδες θέλει τακτική διαχείριση, προσωπικότητα και ψυχή. Και στα τρία οι παίκτες μου τα πήγαν άριστα. Παίξαμε σε σχηματισμό 4-3-2-1 γιατί ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα προτιμήσει το ρόμβο. Όταν η πρώτη απειλή του ΠΑΟΚ είναι στο λεπτό που την δεχτήκαμε δεν είναι θέμα απειρίας, είναι θέμα πιο πολύ συγκυρίας. Υπάρχουν πράγματα που κάναμε όπως ακριβώς ήθελα, γι’ αυτό είπα ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την τακτική μας, την κατάθεση ψυχής και την προσωπικότητα που δείξαμε. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, όταν βλέπεις 14 παλικάρια να κλαίνε, καταλαβαίνετε. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα ματς».

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε περισσότερες ευκαιρίες. Ωστόσο τα 2 τέρματα του Αθανασιάδη έκριναν το παιχνίδι με τους φιλάθλους, όμως, να διαμαρτύρονται για το πέναλτι που δόθηκε.

Στο μπάσκετ πάντως το ‘τρένο’ από τη Νέα Σμύρνη δεν έχει σταματημό, καθώς ο οδηγός του, Νίκος Παππάς, τρέλανε κόσμο με την απόδοσή του και χρίστηκε MVP της αγωνιστικής! Όσοι γέμισαν το κλειστό στην Αρτάκης, ευχαριστήθηκαν με την απόδοση του Πανιωνίου, ο οποίος με 89-77 απέναντι στον Κολοσσό, πήρε τη νική και έκανε το 4-0.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα