14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξοργιστικό tweet από τον Τραμπ – Ξύπνησε και έγραψε: Τι κορονοϊός, τι γρίπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει το ρεσιτάλ ασέβειας προς τους 209.000 νεκρούς και τον κορονοϊό στις ΗΠΑ. Ο αμερικανός πρόεδρος, λίγες ώρες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο με… ηρωικό μήνυμα, ενώ συνεχίζει να νοσεί, πήρε, λοιπόν, το κινητό του και άρχισε να λέει στον λαό του ότι ο κορονοϊός είναι σαν την γρίπη.

Μέσα σε λίγη ώρα έχει κάνει τρία tweets με κορυφαίο αυτό στο οποίο λέει: «Η εποχή της γρίπης έρχεται! Πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο, μερικές φορές πάνω από 100.000 και παρά την ύπαρξη εμβολίου, πεθαίνουν από την Γρίπη. Θα κλείσουμε τη χώρα μας; Όχι, μάθαμε να ζούμε με αυτήν, όπως μαθαίνουμε να ζούμε με τον Covid, σε πολλούς πληθυσμούς πολύ λιγότερο θανατηφόρος».

Τη Δευτέρα (05/10) πριν από την έξοδό του από το νοσοκομείο και ενώ οι γιατροί είχαν δώσει το «ΟΚ» γι’ αυτό, έγινε γνωστό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να λάβει μέρος στο δεύτερο debate, εν όψει των εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να δέχεται σφοδρή κριτική για τις κινήσεις που κάνει, ενώ νοσεί από κορονοϊο, με τον Τύπο να κάνει λόγο για «κινήσεις απελπισίας» και «θεατρινισμούς» του αμερικανού προέδρου, αυτή η τακτική φαίνεται να συνεχίζεται από τον «πλανητάρχη» και μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο. Με τις κινήσεις ασέβειας προς τους νεκρούς από τον κορονοϊό να μη σταματούν…

Είναι χαρακτηριστικό πως άλλο ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, και στο οποίο φαίνεται να έχει υπάρξει παρέμβαση για να κοπεί ο βήχας στον Ντόναλντ Τραμπ. Πρόκειται για το βίντεο που γυρίστηκε μέσα στο νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ όπου νοσηλευόταν ο Τραμπ και στο οποίο είναι εμφανές πως έχει γίνει μοντάζ, ώστε να κοπεί στιγμιότυπο, κατά το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ βήχει, ενώ μιλάει.

πηγή: altsantiri.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα