24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ευρωπαίος αθλητής της χρονιάς» o Πετρούνιας

Ο «χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο στους κρίκους ήταν εκ των νικητών των πέντε επάθλων από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής για το 2017

Συνεχίζει τις επιτυχίες στην ενόργανη γυμναστική ο Λευτέρης Πετρούνιας, έστω και χωρίς να αγωνίζεται πάντα.

Ο Νεοσμυρνιώτης πρωταθλητής, μάλιστα, κατέκτησε τα δύο εκ των τριών ελληνικών επάθλων. Αρχικά, αναδείχθηκε “Ευρωπαίος Αθλητής της Χρονιάς” με 5.277 ψήφους και ποσοστό 61%, και κατόπιν συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους (7.798) και το εντυπωσιακό 87% για την “Κορυφαία Εμφάνιση της Χρονιάς (Outstanding Performance of the Year)”.

Θέλω να ευχαριστήσω την UEG, που είχε την πολύ καλή ιδέα να δημιουργήσει αυτό τον θεσμό και που με πρότεινε ως υποψήφιο σε δύο κατηγορίες. Η θέσπιση των ετήσιων ευρωπαϊκών βραβείων ήταν μία κίνηση που χρειαζόταν το μεγάλο άθλημα της Γυμναστικής, για να αποκτήσει ακόμα ευρύτερη προβολή και για να δοθεί η ευκαιρία στους φιλάθλους να έρθουν πιο κοντά μας. Ελπίζω αυτή η πρωτοβουλία να συνεχιστεί και να γίνεται πιο δυνατή κάθε χρόνο.

Θα ήθελα να απευθύνω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες φιλάθλους που με στήριξαν και που μου χάρισαν με την ψήφο τους αυτά τα δύο πολύ σπουδαία έπαθλα. Ο κόσμος έδειξε για άλλη μια φορά ότι πιστεύει σε εμένα, ότι με αγαπά πολύ και αναγνωρίζει την αξία όλων των διακρίσεων που έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια. Η ανταπόκρισή του είναι συγκινητική και με γεμίζει δύναμη για την συνέχεια.

Επιπλέον, θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων για τη σπουδαία επιτυχία της, καθώς επίσης και στους υπόλοιπους νικητές, τις νικήτριες και σε όλους τους υποψήφιους αυτών των βραβείων της UEG.

Δεσμεύομαι ότι και μέσα στο 2018 θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος αυτών των διακρίσεων, ώστε να προσφέρω κι άλλες χαρές σε όλους τους ανθρώπους που μου δείχνουν την εκτίμηση και την αγάπη τους“, υποστήριξε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα