22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εφιάλτης για 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο: Καταγγέλλει το βιασμό της ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου

Μια σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως. Έγινε από 34χρονη γυναίκα, η οποία, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (23.10.2022), κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, στο Παλαιό Φάληρο, για να πάει στη δουλειά της!

Η 34χρονη γυναίκα περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο όταν την πλησίασε ο άνδρας και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασε να τον ακολουθήσει σε κοντινό πάρκο. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1 και το vradini.gr, ο δράστης της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 34χρονης, ο δράστης όταν ολοκλήρωσε την πράξη του, τη ρώτησε ειρωνικά «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;».

Η νεαρή γυναίκα κατατρομαγμένη, ντύθηκε και επέστρεψε στη στάση του λεωφορείου, όπου βρισκόταν ένας νεαρός αλλά ντράπηκε να του ζητήσει βοήθεια, όπως είπε στους αστυνομικούς.

διαβάστε περισσότερα εδώ https://www.newsit.gr/ellada/efialtis-gia-34xroni-sto-palaio-faliro-kataggellei-to-viasmo-tis-eno-perimene-se-stasi-leoforeiou/3626860/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα