17.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ανάρτησή του νοσηλευτή που έγινε viral «μαζεύοντας» πάνω από 23 χιλιάδες likes και 12 χιλιάδες shares

Έξαλλος με τους αρνητές του κοροναϊού εμφανίστηκε ένας νοσηλευτής στην Ιταλία, ο οποίος περιέγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook πως ζει καθημερινά τη μάχη κατά του φονικού ιού.

Η ανάρτησή του έγινε viral «μαζεύοντας» πάνω από 23 χιλιάδες likes και 12 χιλιάδες shares.

Το μήνυμα του Marco Bellafiore  στρέφεται κατά εκείνων που δεν σέβονται τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού, ζητώντας τους να πάνε και να του πουν «ότι όλα είναι καλά, ότι δεν υπάρχει τίποτα, απόψε θα πάμε σε κλαμπ».

Η ανάρτησή του:

Πολεμική ανάρτηση.

Την τελευταία φορά που χρειαζόμουν να αλλάξω εσώρουχα, πρέπει να ήμουν 3 ή 4 ετών, ήμουν ακόμα στο νηπιαγωγείο και ακόμα κατουρούσα στο παντελόνι μου.

Αυτήν τη φορά, μετά από σχεδόν 5 ώρες στην βάρδιά μου, τόσο κλειστά ντυμένος που έβγαλα από ιδρώτα μέχρι το νερό που με βάφτισαν, τα εσώρουχα μου ήταν τόσο βρεγμένα που από γκρι έγιναν μαύρα.

Ελάτε να μου πείτε εμένα ότι όλα είναι εντάξει, ότι δεν υπάρχει τίποτα, ότι απόψε θα πάμε για clubbing. Την ίδια στιγμή εμείς είμαστε στους 30 βαθμούς Κελσίου φορώντας μια φόρμα λες είμαστε σε κέντρο αδυνατίσματος, όχι εσείς.

Οπότε, ποιος νοιάζεται, δεν είμαι εγώ με ένα σωλήνα χωμένο στον λαιμό μου, να τα κάνω στο παντελόνι μου, ενώ μια μηχανή αναπνέει για μένα. Μην ανησυχείς φίλε, δεν θα σου συμβεί. Και, ακόμα κι αν σου συμβεί, υπάρχουν αυτοί οι γαμημένοι που, με μπόνους κοντά στα 100€ (ακαθάριστο) τον μήνα, εργάζονται ολόκληρες βάρδιες ντυμένοι σαν δύτες βαθέων υδάτων, που ιδρώνουν τόσο πολύ, ώστε μπορείς να κάνεις ράφτινγκ με το νερό που βγαίνει όταν αφαιρούμε τον εξοπλισμό μας. Αλλά όχι, δεν θα συμβεί σε εσάς. Ποιος χέστηκε για τους κανόνες ε;

Και εν τω μεταξύ αναπνέουμε τον ίδιο ζεστό αέρα μέσα σε μια μάσκα επί ώρες λόγω της γαμημένης συμπεριφοράς σας.

Πήγαινε εσύ διακοπές, πήγαινε, γιατί εγώ ακόμα να πάω. Ίσως γι’ αυτό είμαι λίγο πολεμικός.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα