18.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η Κατερίνα Στεφανίδη κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στην Καλιφόρνια

Σε λίγα μόλις 24ωρα ξεκινάει η διαδρομή της Κατερίνας Στεφανίδη στον ανοιχτό στίβο με απώτερο στόχο την διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η έμπειρη αθλήτρια θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο (24/4) στην Καλιφόρνια στη διοργάνωση που θα γίνει στο προπονητικό κέντρο Τσούλα Βίστα στον πρώτο από μια σειρά τριών αγώνων, που θα γίνουν στο πλαίσιο προετοιμασίας που θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαΐου. “Φεύγουμε την Πέμπτη για την Καλιφόρνια ώστε το Σάββατο (24/4) να κάνω τον πρώτο μου αγώνα. Η συνέχεια θα γίνει στις 2 Μαΐου, όπου θα αγωνιστώ και πάλι στο προπονητικό κέντρο στο Τσούλα Βίστα. Έπειτα θα συμμετάσχω στο “Golden Games” πάλι στην Καλιφόρνια (9/5), μια διοργάνωση που είναι ενταγμένη στα Continental Tour της WA”, είπε η Στεφανίδη.

Η “χρυσή” ολυμπιονίκης του 2016 θα ξεκινήσει με αυτοπεποίθηση τις υποχρεώσεις της στον ανοιχτό, αφού η προετοιμασία της έχει πάει καλά χωρίς να επηρεαστεί από σοβαρά προβλήματα.

“Γενικά έχει πάει καλά η προπόνηση εκτός από μία εβδομάδα που με έπιασε το ισχιακό νεύρο και με πήγε, περίπου δέκα μέρες πίσω. Ωστόσο την επόμενη φορά που έκανα άλματα, αφού ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα, αισθάνθηκα όσο καλά ήμουν και πριν. Γενικά η προπόνηση έχει πάει πολύ καλύτερα από ότι στον κλειστό και περιμένω μια καλή επίδοση από το ξεκίνημα. Παρόλα αυτά ο βασικός στόχος είναι να είμαι καλά αρχές Αυγούστου, γιατί μόνο τότε θα έχει σημασία να κάνω μεγάλα άλματα. Το σημαντικό είναι να χτίσω γερές βάσεις τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά ώστε να είμαι έτοιμη στους Ολυμπιακούς Αγώνες”, συμπλήρωσε.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ το χειμώνα έκανε ένα πέρασμα από τους αγώνες της χειμερινής περιόδου, όπου είχε καλύτερη προσπάθεια στα 4,63 μ., ωστόσο επέλεξε να μη συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό κλειστού, αφού είχε ταλαιπωρηθεί από μια ενόχληση στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μην βρεθεί στην επιθυμητή για εκείνη κατάσταση.

runnfun.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα