14.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη εξηγεί ότι της έκοψαν το ρεύμα και δεν έχει τρόφιμα

Παραθέτουμε την ανάρτηση

«ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62.Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ. Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα, δεν έχω ψυγείο, μα αυτό έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω!Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το sos!

Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ….Τίποτα απολύτως τίποτα! Ζητάμε κάποια βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ! Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης, 6943-286265 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! HELP!!!!!».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso», ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως τον περασμένο Φεβρουάριο λόγω της συμπλήρωσης των 95 χρόνων από τη γέννηση του πατέρα της, είχαν κλείσει 45 συναυλίες οι οποίες λόγω κορονοϊού έγιναν πέντε, με τις τρεις να είναι απλήρωτες.

«Πώς να ζήσουμε; Πώς να δώσω τα χρήματα για τον ΕΝΦΙΑ, για την περίθαλψη του πατέρα μου; Τα πάντα έχουν πέσει στο κεφάλι μου. Μας έκοψαν το ρεύμα, φαγητό δεν έχουμε ούτε για εμάς ούτε για τα ζώα που περιθάλπω. Αν μας κόψουν και το νερό, δεν μου μένει τίποτε άλλο πάρα να δέσω μια θηλιά στο λαιμό μου και να πεθάνω», αναφέρει.

Σε ερώτηση αν έχει αποταθεί στο υπουργείο Πολιτισμού απαντά: «Συνέχεια στέλνω επιστολές. Έχω στείλει και στην υπουργό και στη Λυρική Σκηνή αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Μας έχουν γραμμένους στα παλιά του τα παπούτσια. Το καλοκαίρι το υπουργείο Πολιτισμού έκανε 270 παραστάσεις. Δεν μου έδωσαν ούτε μία συναυλία για να γιορτάσουμε τα 95 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα μου. Είναι δυνατόν; Ο πατέρας μου υποστηρίζει την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη όσο κανείς άλλος. Μάλιστα η κυρία Μενδώνη ήρθε τον Σεπτέμβριο στον πατέρα μου μετά από μία σκληρή επιστολή μου και προφανώς θορυβήθηκε.».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα