22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ταράτσα της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης μετατρέπεται σε σινεμά

Ανάμεσά τους, 5 μεγάλου και 4 μικρού μήκους πρόσφατες ταινίες ελληνίδων δημιουργών που θα βρίσκονται στην Εργατική Λέσχη για συζητήσεις μετά τις προβολές. Δείτε το πρόγραμμα και ετοιμαστείτε για όλα.

Οι διοργανωτές αναφέρουν στο κάλεσμα: 

«Για 8η συνεχή χρονιά, η γειτονιά μας θα πλημμυρίσει με μουσική και εικόνες, λουλούδια και χρώματα, παγωμένες μπύρες, ποτά, αναψυκτικά και ποπ-κορν, συζητήσεις, γέλια και καλή διάθεση.

Ενάντια στην εμπορευματοποίηση και τα δήθεν, μακριά από την mainstream κουλτούρα της μαζικής κατανάλωσης, η Εργατική Λέσχη επιχειρεί να κάνει πράξη την ιδέα ότι πολιτισμός είναι ο τρόπος που ζούμε, συναντιόμαστε και αντιστεκόμαστε σε «ό,τι μας τρώει την ζωή». Η δυνατότητα το συλλογικό να νικά τον ατομισμό και τη μιζέρια.

Το καθιερωμένο μας Θερινό Σινεμά στην Ταράτσα επιστρέφει με προβολές κάποιων από τα πιο αγαπημένα μας διαμάντια του παγκόσμιου κινηματογράφου αλλά και ένα αφιέρωμα στις σύγχρονες Ελληνίδες δημιουργούς, με τις σκηνοθέτιδες παρούσες για να συζητήσουμε μαζί τους μετά τις προβολές των ταινιών τους.

Και ακόμα, παρουσιάσεις βιβλίων, βραδιές ποίησης, μουσικά αφιερώματα και βραδιές με ζωντανή μουσική.

Η ταράτσα είναι το καράβι μας για τα καλοκαιρινά ταξίδια κάτω από τον έναστρο νυχτερινό ουρανό της γειτονιάς και της πόλης μας».

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα http://ergatikilesxi.gr/culture/%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%bc%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b1/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα