12.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Καλλιθέα: Σύλληψη 15χρόνου μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα

Όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 15χρονο, ο οποίος κρατούσε 4 κοντάρια, οι υπόλοιποι άρχισαν να πετούν κροτίδες εναντίον τους, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Απογευματινές ώρες της 30-1-2023, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», ομάδα 25 περίπου ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και χειρουργικές μάσκες, κινήθηκε πλησίον του γηπέδου, κρατώντας ξύλινα κοντάρια.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσέγγισαν και ακινητοποίησαν 15χρονο αλλοδαπό, μέλος της ανωτέρω ομάδας, που κρατούσε 4 ξύλινα κοντάρια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Τα υπόλοιπα άτομα ενήργησαν επίθεση με ρίψεις κροτίδων εναντίον των αστυνομικών, διαφεύγοντας προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον -3- ξύλινα κοντάρια, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός ατόμου ή φθορές σε δημόσια είδη.

Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης -12- ανήλικοι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, για εξακρίβωση των στοιχείων τους. Σε βάρος τεσσάρων (4) εξ αυτών σχηματίστηκε δικογραφία περί μη έκδοσης Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και παραδόθηκαν στους κηδεμόνες τους.

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 15χρονου, για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα