24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καράτε για όλους! Από 5 έως 105 ετών…!

Από το 1986 ο Α. Σ. “KENZEN” με απόλυτο σεβασμό στην πολεμική τέχνη του Shotokan καράτε, το δημοφιλέστερο στυλ καράτε που αποτελεί μία ολοκληρωμένη μορφή αυτοάμυνας,  

λειτουργεί σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών που τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής.

Στον Σύλλογό μας αθλείται με απόλυτη ποιότητα και ασφάλεια μία μεγάλη γκάμα ηλικιών από παιδιά ηλικίας 5 μέχρι 105 ετών…!

Ο δυναμικός τρόπος εκτέλεσης των τεχνικών του καράτε σε συνδυασμό με τις ισομετρικές ασκήσεις, γυμνάζουν αρμονικά όλο το σώμα, αυξάνουν σημαντικές ικανότητες όπως η ταχύτητα, η ισορροπία και βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση του οργανισμού όπως η καρδιοαναπνευστική αντοχή, η μυϊκή δύναμη και η ευλυγισία.

Το καράτε είναι μία σπουδαία δραστηριότητα για ανθρώπους κάθε ηλικίας και ιδιαίτερα για τα παιδιά καθώς διδάσκει πειθαρχία, σεβασμό, τονώνει την αυτοπεποίθηση μέσω της αυτοάμυνας που θα τα βοηθήσει να προστατεύσουν τον εαυτό τους εάν υπάρξει ανάγκη και συμβάλλει στην τελειότητα του χαρακτήρα, εφόδια πολύ σημαντικά για το μέλλον τους. 

Οι προπονήσεις μας γίνονται πάντα υπό την καθοδήγηση των διεθνώς καταξιωμένων και αναγνωρισμένων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προπονητών μας, Νικήτα Ζαρουχλιώτη 7 Dan SKIF και Γιώργο Ζαρουχλιώτη 5 Dan SKIF – Πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών).

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Λεωφόρος Συγγρού 201, Γ’ είσοδος Νέας Σμύρνης

Τηλέφωνο: 210 9333302

Website: www.kenzen.gr

Facebook: Kenzen – Κέντρο Άθλησης Shotokan Karate

Instagram: kenzen_shotokan_karate

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα