14.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κεραμέως: «Στόχος το άνοιγμα των σχολείων στις 10 Μαΐου»

Ακόμη μία απόδειξη για το γεγονός πως η κυβέρνηση έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της στα self tests και τους εμβολιασμούς για το restart της κοινωνίας, αποτελούν οι δηλώσεις της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στο Open TV.

Σύμφωνα με τη Νίκη Κεραμέως, το «πράσινο φως» για τη δια ζώσης επαναλειτουργία των δημοτικών και των γυμνασίων θα δοθεί μέσω των self test αλλά και των εμβολιασμών των εκπαιδευτικών, με την κυβέρνηση να έχει ως στόχο το πλήρες άνοιγμα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μετά το Πάσχα.

Μάλιστα, η υπουργός έθεσε ως πιθανότερη ημερομηνία τη Δευτέρα 10 Μαΐου, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι επίσημες συζητήσεις με τους λοιμωξιολόγους για το θέμα θα ξεκινήσουν μετά την πασχαλινή περίοδο.

Συν τοις άλλοις, για το θέμα των προαγωγικών εξετάσεων, η υπουργός δήλωσε ότι έχει τεθεί υπό εξέταση η ακύρωσή τους, ωστόσο το ζήτημα θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες ημέρες. Όσο για τις Πανελλαδικές εξετάσεις η Νίκη Κεραμέως έθεσε ως χρονικό πλαίσιο έναρξής τους τον Ιούνιο, δίχως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα