12.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα «βλέπουν» αντίποινα πίσω από τις καταγγελίες

Σε σπίτι στελέχους της δομής της “Κιβωτού του Κόσμου” βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες που έγιναν σε βάρος της ΜΚΟ, για κακοποιήσεις παιδιών. 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να σχολιάζει για τις καταγγελίες ότι “δεν είναι δυνατόν. Δεν έκανα ποτέ κακό σε παιδί” και να αναρωτιέται “γιατί τα λένε όλα αυτά;”.

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή φέρεται να υποστηρίζει ότι “για όλες τις καταγγελίες υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα που έχει κάνει καταγγελία, έχουμε κάνει χίλια καλά”.

Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα θα εκπροσωπηθούν από συνολικά τέσσερις δικηγόρους, και -σύμφωνα πάντα με το STAR- φέρονται να “βλέπουν” θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα πίσω από τις καταγγελίες σε βάρος της “Κιβωτού του Κόσμου”.

Υπενθυμίζουμε ότι συγγενής του 19χρονου, που έκανε την πρώτη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε ότι η πρεσβυτέρα γνώριζε τι περνούσαν τα παιδιά στην «Κιβωτό του Κόσμου».

«Και η πρεσβυτέρα γνωρίζει, καθώς άνοιξε την πόρτα 2-3 φορές και πετάχτηκε ο άλλος όρθιος. Ο μικρός αισθάνθηκε ανακούφιση, λέει ”αχ, να το καταλάβει η πρεσβυτέρα να σταματήσει αυτό το κακό”. Και τις επόμενες φορές, την κλείδωνε την πόρτα. Ο μικρός όταν του επέτρεπε να πάει στη μητέρα του, το πρωί 8 η ώρα έπρεπε να είναι εκεί με πρωινό από ντελίβερι και μπαίνει μία μέρα η πρεσβυτέρα και λέει: ”Τι κάνεις εσύ εδώ πρωί – πρωί και αυτός αισθάνθηκε πολύ άσχημα και λέει ”πρεσβυτέρα μου, ο πάτερ μου ζήτησε να έρχομαι πρωί πρωί”. Δηλαδή αυτή, αντί να προστατεύσει το παιδί, το μάλωνε γιατί ήρθε 8 η ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά συγγενής του 19χρονου.

newsit.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα