22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΙΩΣΗΦΟΓΛΕΙΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ

iiowΕδώ και χρόνια, ένα «βρώμικο» μυστικό συγκαλύπτεται στους κόλπους της Νέας Σμύρνης. Πολλοί γνώριζαν, αλλά δεν μιλούσαν μέχρι που οι ψίθυροι έφθασαν στα αυτιά μας. Το Nea Smyrni live.gr έψαξε και μετά από έρευνα συνέλλεξε πληροφορίες από την Ασφάλεια του Α.Τ. Νέας Σμύρνης, ενώ στη διάθεση μας βρίσκονται τα στοιχεία επικοινωνίας των κοριτσιών, που δηλώνουν ότι υπέστησαν βιασμό . Τρόφιμος του ιδρύματος, το οποίο εποπτεύεται από το Υπ. Υγείας & Πρόνοιας, κατήγγειλε γραπτώς στη Διοικήτρια του Ιδρύματος, ότι  κοινωνικός λειτουργός ασελγούσε πάνω σε ανήλικες κοπέλες του Ιωσηφόγλειου Ιδρύματος.

Στην έγγραφη καταγγελία αναφέρει ότι ο κοινωνικός λειτουργός προσπάθησε να πλησιάσει και την ίδια. Η Διοικήτρια παρέδωσε την καταγγελία της στην Ασφάλεια Ν. Σμύρνης, η οποία την κάλεσε προκειμένου να επιβεβαιώσει ενώπιον των αρμοδίων την έγγραφη καταγγελία. Στην Ασφάλεια για κατάθεση βρέθηκαν και οι κοπέλες. Η υπόθεση βρίσκεται στον Εισαγγελέα. Στις καταθέσεις  ο κοινωνικός λειτουργός φέρεται να ασελγεί πάνω σε ανήλικες κοπέλες από το 2004! Το 2006 έγινε παρόμοια καταγγελία και τότε διατάχθηκε ΕΔΕ. Ο δράστης απομακρύνθηκε με μετάθεση (!) από τη συγκεκριμένη θέση. Το πόρισμα της ΕΔΕ έχει εξαφανιστεί, ενώ ο ίδιος επανήλθε στη θέση του στην «Παιδόπολη» του Ιωσηφώγλειου το 2010!

Το θέμα είναι, ότι η υπόθεση παραμένει στάσιμη 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν έντονες πιέσεις από κύκλους του Υπ. Υγείας για συγκάλυψη του θέματος, ενώ η αντίδραση του ιδρύματος «Μητέρα», στη δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται το Ιωσηφώγλειο ήταν απλά να μεταθέσει τον κατηγορούμενο στην Πεντέλη.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά.

-Πώς είναι δυνατόν ένας υπότροπος κοινωνικός λειτουργός, να συνεχίζει να ασκεί το λειτούργημα αυτό;

-Τι ρόλο διαδραματίζει η συμμετοχή του σε όλες τις Επιτροπές του Ιδρύματος;

-Ποιο πολιτικό πρόσωπο τον καλύπτει τόσα χρόνια, μέσα από το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να ασελγεί πάνω σε ανήλικους;

 

Related Articles

  1. Δεν γνωριζω την κοπελα που τα γραφει αυτα.Αλλα γνωριζω το ιδρυμα και το προσωπικο του ιδρυματος. Γιατι μεγαλωσα εκει για αρκετα χρονια,την αγαπη,την τρυφεροτητα,την κατανοηση,τον σεβασμο,που βρηκα σε αυτους τους ανθρωπους δεν μπορει κανεις να μου τα ξεριζωσει μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!!! και ξερεται γιατι ??????????? γιατι ηταν αληθινα και θα τα κουβαλω για παντα στην ψυχη μου………. πορευομαι ακομα με αυτα στην ηλικια των 33 και ωφειλο να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτους τους ανθρωπους για αυτο το [παιδι γυναικα]που διμιουργησαν στην κοινωνια……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα