23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κορωνοϊός: Νοσούν τρεις βουλευτές της ΝΔ

Με κορωνοϊό νοσεί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου και οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιάννης Παππάς.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, o κ. Μαρκόπουλος νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη, καθώς εμφάνισε συμπτώματα πνευμονίας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αρχικά εισήχθη σε ιδιωτική κλινική και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει σταθερή βελτίωση.

Επίσης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, στις 2 Μαρτίου ανιχνεύθηκε με Covid-19«Υποβάλλομαι τακτικά σε μοριακό έλεγχο #Covid19 & πριν λίγο ενημερώθηκα ότι είμαι θετικός. Ήδη είμαι σε καραντίνα & δεν έχω συμπτώματα. Ενημέρωσα τις επαφές μου & ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών. Πλέον εργάζομαι από το σπίτι. Είμαι αισιόδοξος πως θα ξεπεράσω & αυτή την περιπέτεια» έγραψε χαρακτηριστικά.

Τέλος, από τις 25 Φεβρουαρίου νοσεί με κορωνοϊό και ο βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ, Γιάννης Παππάς. Ο ίδιος έγραψε στο Facebook: «Αγαπητές φίλες και φίλοι, τιμώντας τη μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, σας ενημερώνω πως σήμερα υποβλήθηκα σε μοριακό και rapid τεστ Covid-19, τα οποία είναι θετικά. Η ευλαβική τήρηση εκ μέρους μου όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, η αυξημένη επαγρύπνηση, οι συνεχείς έλεγχοι, δεν στάθηκαν αρκετοί και ο ιός “χτύπησε” και τη δίκη μου πόρτα. Έχω ήδη ενημερώσει όλες και όλους με τους οποίους ήρθα σε επαφή τις τελευταίες ημέρες και με την καθοδήγηση των ιατρών θα παραμείνω σε καραντίνα το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτοκόλλα. Αγαπητές φιλές και φίλοι, εφιστώ την προσοχή σας: όχι στη χαλάρωση, όχι στον εφησυχασμό, πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων γιατί ο αόρατος εχθρός είναι ακόμα ανάμεσά μας».

Μάλιστα, σε προληπτική καραντίνα για δύο εβδομάδες έχει τεθεί και ο γραμματέας της «γαλάζιας» ΚΟ Γιάννης Μπούγας, ο οποίος αποτέλεσε μία από τις επαφές του κ. Παππά. Ο ίδιος ωστόσο βρέθηκε αρνητικός σε αλλεπάλληλα τεστ και αναμένεται να επιστρέψει στην Βουλή αύριο Τρίτη.

Πηγή: protothema.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα