22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

SIMA_PGSSΟ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει τη λειτουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (έναντι παλαιού αεροδρομίου) αλλά και την έναρξη νέων τμημάτων στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Σμύρνη από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013.

Ο Σύλλογος στοχεύει στην αναβάθμιση των ποδοσφαιρικών του ακαδημιών και στην επέκταση των αθλητικών του δραστηριοτήτων θέλοντας να αγκαλιάσει τώρα και παραλιακούς δήμους, πέρα από την Νέα Σμύρνη (και τους όμορους δήμους) και το Κορωπί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αυτή την προσπάθεια αναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου που επανδρώνεται ως εξής:

Έφορος: κ. Α. Μισαηλίδης ( πρωην Καθηγητής στα ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ, με μεταπτυχιακό από τον Leeds University, – προπονητής στίβου και Γυμναστής ποδοσφαίρου σε πολλές ελληνικές ομάδες).

Αρχιπροπονητής: κ. Στ. Χασιώτης, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, νυν προπονητής ακαδημιών.

Τεχνικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Αναγνώρισης Ταλέντων: κ. Χρ. Εμβολιάδης, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, προπονητής Superleague.

Την συμβουλευτική, επιστημονική παρακολούθηση των ποδοσφαιρικών ακαδημιών αναλαμβάνει η κα. Μαρία Μαριδάκη, Αν. Καθηγήτρια Εργοφυσιολογίας ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με την ομάδα της.

Θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες και ταυτόχρονα, ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., προσκαλεί παιδιά γεννημένα τα έτη 2005, 2006 και 2007 να έλθουν να γνωρίσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου μέσα από το παιχνίδι με την ειδική τιμή των 20 εύρώ τον μήνα μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

Το κόστος εγγραφής είναι 50 ευρώ και περιλαμβάνει την παράδοση αθλητικού υλικού (μια τσάντα, προπονητικό μπλουζάκι και σορτσάκι και μια φόρμα προπόνησης) σε όλους τους νέους αθλητές μας. 

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην Ελληνική οικονομία παρέχει για το ποδόσφαιρο ειδικές τιμές σε οικογένειες ανέργων και πολύτεκνων γονέων, όπως άλλωστε ήδη κάνει και για τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Οι εγγραφές για τα νέα αυτά τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει κι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες:

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. (γραφείο Νέας Σμύρνης) τηλ.: 210 9328902 (Δευτέρα – Παρασκευή 17.00-20.00)

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. (Άγιος Κοσμάς) τηλ.: 698 5737489 (Δευτέρα – Παρασκευή 17.00-20.00)

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. (Απήλιον Αθλητικό Κέντρο, Κορωπί) τηλ.: 210 6628637-8 (Δευτέρα – Παρασκευή 15.00-20.00)

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα