19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λ. ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: ΜΕΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ

230313210238_8678Ο αγαπημένος Νεοσμυρνιώτης αθλητήςΛευτέρης Πετρούνιας, μας κάνει διαρκώς περήφανους ,καθώς κατακτά το ένα χρυσό μετά το άλλο στους κρίκους. Σήμερα, βρέθηκε στο Δημαρχείο, για να βραβευθεί από τον Στ. Τζουλάκη για τις επιδόσεις του. Αμέσως μετά ταξίδεψε με προορισμό τη Μόσχα, όπου θα διαγωνιστεί για το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι, ότι θα δώσει το καλύτερο του εαυτό και του ευχόμαστε καλή τύχη.

Διαβάστε για τις δυο πρόσφατες επιδόσεις του, που έφεραν στην… Πλατεία δυο χρυσά μετάλλια!

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε σε διάστημα μόλις λίγων ημερών ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατέκτησε την πρωτιά στους κρίκους και στους αγώνες του Κότμπους.

Εξαιρετικό το ξεκίνημα της σεζόν για τον Έλληνα γυμναστή, ο οποίος μετά τη Γαλλία κατέκτησε και τη Γερμανία, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί στη διοργάνωση του Κότμπους. Ο Πετρούνιας μετά την πρωτιά στον προκριματικό «έκλεισε» τις υποχρεώσεις του στη γερμανική πόλη, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου με 15.825 βαθμούς, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του με συντελεστή δυσκολίας 7.0.

«Ξεκίνησα τη χρονιά ιδανικά, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αλλά μπορώ να πάω ακόμα καλύτερα! Το πρόγραμμά μου είναι καινούργιο και έχω κι άλλη δουλειά μπροστά μου, ώστε να τελειοποιήσω την εκτέλεση… Αν όλα πάνε καλά, πιστεύω ότι θα είμαι ανάμεσα στα φαβορί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», είπε μετά το μετάλλιό του ο Πετρούνιας.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα