18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΕ ”ΕΛΕ” ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα είναι τελικά ο νέος προπονητής της ομάδας μας! Μετά από μεγάλη παραφιλολογία για το νέο όνομα στο πάγκο του Πανιωνίου, ο πρώην παίκτης του συλλόγου θα αναλάβει να αντικαταστήσει τον Άκη Μάντζιο. Η είδηση ανακοινώθηκε μέχρι και στο επίσημο site της FIFA! Ο νέος κόουτς των ‘κυανέρυθρων’ δήλωσε, ότι νιώθει τιμή και περηφάνια για την επιλογή του και πως θα προσπαθήσει, να φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Η επιλογή του, ωστόσο, από τη διοίκηση εξ αιτίας της οικονομικής δυσχέρειας, προκάλεσε την αντίδραση των οργανωμένων φίλων της ομάδας. Με δήλωση τους τονίζουν, ότι θα στηρίξουν το νέο προπονητή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πανηγυρίζουν γι αυτή την επιλογή, ενώ ζητούν την αξιοποίηση των παικτών από τις ακαδημίες.

Παρόλα αυτά, το βασικό θέμα που απασχολεί τις τάξεις του Πανιωνίου είναι η ομόφωνη απόρριψη της έφεσης, που είχε κάνει η διοίκηση, από την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης. Αυτό σημαίνει ότι χωρίς άδεια, ο Πανιώνιος δεν έχει το δικαίωμα για ανανεώσεις συμβολαίων ή μεταγραφών για γηγενείς παίκτες άνω των 22 ετών. Επίσης, τα τηλεοπτικά συμβόλαια με τη Nova  μειώνονται κατά 20%! Η διοίκηση της ΠΑΕ θα τοποθετηθεί επίσημα, μόλις ενημερωθεί για το σκεπτικό της απόρριψης, τη στιγμή που η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών της ΠΑΕ, για οφειλές που έχει προς παίκτες.

Τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα για το σύλλογο, ο οποίος με μειωμένα έσοδα και απλήρωτους παίκτες είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει προσπάθεια, για ‘χτίσιμο’ της ομάδας από την αρχή.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις από την ΠΑΕ και τους ‘Πάνθηρες’, εδώ:

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artID=18711&catID=5

http://www.panthers.gr/panthers/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=5&Itemid=3

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα