16.1 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη το 1ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης OPEN “ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2014”

ping pongΣτο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» βρέθηκε η κάμερα του www.nstv.gr , όπου ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. σε συνεργασία με τον ΠΟΦΕΠΑ και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργάνωσαν το πρώτο διήμερο τουρνουά «Open Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. 2014» για Βετεράνους και Ανεξάρτητους Άντρες και Γυναίκες.
Η προσέλευση ήταν αξιοσημείωτη καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, όπως τόνισε στην κάμερα της διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης ο Παναγιώτης Τσελέντης, Γενικός Αρχηγός Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Μάργαρης, Έφορος Πινγκ – Πονγκ Πανιωνίου Γ.Σ.Σ, δήλωσε ότι το νέο τμήμα του συλλόγου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αποσκοπεί στην προσέλκυση στο άθλημα Νεοσμυρνιωτών και όχι μόνο.
Με τη σειρά του, ο Βαλάντης Μανουσάκης, προπονητής πινγκ – πονγκ, μας ενημέρωσε για τα χαρακτηριστικά των υποψήφιων παιχτών, με πιο βασικό από όλα τη διάθεση.
Τέλος, ο υπεύθυνος οργάνωσης του τουρνουά, Γιώργος Πετρόχειλος, ο οποίος παρείχε την υλικοτεχνική υποδομή, όντας παλαίμαχος αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, χαρακτήρισε την οργάνωση άκρως πετυχημένη με τις συμμετοχές να πλησιάζουν τις διακόσιες.

Πηγή:http://www.nstv.gr-http://www.youtube.com/watch?v=1ahd_ZoEvqg

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα