17.2 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013

ΤΟ 2013 Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

laikh_syspeirosh_nsΤο 2013, μπορεί και πρέπει να ξεκινήσει με την ελπίδα που μόνο ο λαός μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει. Για να γυρίσει ο τροχός της λαϊκής συμμαχίας εργατών, αυτοαπασχολούμενων, μικρών επαγγελματιών, φτωχών αγροτών, γυναικών και νέων, που θα τσακίσει κάθε αντιλαϊκή δύναμη και μέτρο, δεν αρκεί η αγανάκτηση και η οργή. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται η συνειδητοποίηση της βαθύτερης ρίζας και αιτίας των προβλημάτων.

Το ΚΚΕ και η παράταξη του «Λαϊκή Συσπείρωση», οι κομμουνιστές και οι ριζοσπάστες αγωνιστές της πόλης μας, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μας για να γίνει το 2013 η χρονιά που οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες της Νέας Σμύρνης, μαζί με τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες όλης της Ελλάδας, θα οργανώσουν την πάλη τους για να μην περάσουν τα τρομοκρατικά διλήμματα και τα αντιλαϊκά μέτρα των κομμάτων της συγκυβέρνησης και των συμμάχων της. Να μην εξαπατηθούν ξανά τα λαϊκά στρώματα, από τα κόμματα που υπόσχονται φιλολαϊκές λύσεις μέσα στις λυκοσυμμαχίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Με εμπιστοσύνη στην εργατική τάξη, τους μισθωτούς των εργοστασίων και των γραφείων και στην οικοδόμηση ισχυρής λαϊκής συμμαχίας με τους αυτοαπασχολούμενους και φτωχούς αγρότες, μπορούμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς σε όλα τα επίπεδα, κυρίως όμως στους τόπους δουλειάς. Με σταθερότητα μπορούμε να χαράξουμε το δρόμο για την κατάκτηση της εργατικής λαϊκής εξουσίας, ώστε να γίνουν οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις κοινωνική ιδιοκτησία, να αποδεσμευτεί η χώρα από την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, να διαγραφεί μονομερώς το χρέος.

Αυτή είναι η μόνη φιλολαϊκή διέξοδος από την καπιταλιστική κρίση και το 2013 μπορεί να γίνει η αφετηρία για την υλοποίησή της.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα