22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του Μίλωνα μετά τις εκλογές και αισιοδοξία για το μέλλον – Όλα τα ονόματα του νέου ΔΣ

Με νέο διοικητικό συμβούλιο θα πορευτεί ο Μίλωνας για την επόμενη τριετία έπειτα από τις πρόσφατες εκλογές στο ιστορικό σωματείο καθώς την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η Γενική συνέλευση που είχε στην ημερήσια διάταξη και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Με την παρουσία πολλών φίλων του Συλλόγου, έγινε μια συνέλευση που δικαίωσε την εικόνα της ζωντάνιας που διακατέχει τον Μίλωνα αυτή την περίοδο και μετά από μια ανοιχτή συζήτηση που έγινε απολογισμός της χρονιάς, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του επόμενου εντεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, με πολύ μεγάλη συμμετοχή υποψηφίων που έφθασαν τους 20.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο ΔΣ υπάρχει έντονο το στοιχείο της ανανέωσης με νέους ανθρώπους που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Παράλληλα στο ΔΣ συμμετέχουν και σημαντικά πρόσωπα του Μίλωνα που έχουν ζήσει την πορεία του συλλόγου σε κρίσιμες στιγμές. Άλλωστε φιλοδοξία της διοίκησης ήταν και είναι να συνδυαστεί η εμπειρία με τις φρέσκες ιδέες για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε Διοικητικό συμβούλιο με τα νέα εκλεγμένα μέλη (και με την παρουσία και όλων των αναπληρωματικών) και έγινε η σύσταση του νέου σώματος του ΔΣ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο:

Σακελλαρίδης Μιχάλης – Πρόεδρος 

Κονιδάρης Σπύρος – Αντιπρόεδρος

Κολλίντζας Νικόλαος – Γενικός Γραμματέας

Παπαδόπουλος Φίλιππος – Ταμίας

Καραντώνης Ιωάννης – Αναπλ. ταμίας

Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος – Ειδικός Γραμματέας

Μέλη:

Ασημακόπουλος Κωνσταντίνος

Κεχράς Κωνσταντίνος

Γκρέκας Βρανάς

Καμπούρης Πέτρος

Ιατρόπουλος Χαρίλαος

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα