14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

(Νέα) Σμύρνη, Ιράν, Ανσαριφάρντ! (2-0)

ÁÍÓÁÑÉÖÁÑÍÔ ÌÁÓÏÕÑÁÓ ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ  ANSARIFARD MASOURAS  PANIONIOS - PAS GIANINA (SUPERLEAGUE 2015-2016)Πριν από μερικές δεκαετίες, ένα από τα συνθήματα που ακουγόταν στα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ ήταν το «Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ». Ιρανό παίκτη δεν είχε τότε ο ΠΑΟΚ. Έχει, όμως, φέτος ο Πανιώνιος.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έδωσε τα διαπιστευτήριά του για ακόμα ένα ματς, καθώς ήταν αυτός που με προσωπικές ενέργειες έδωσε τη νίκη στους «κυανέρυθρους» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα με 2-0. Έτσι ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 22 πόντους, έναν παραπάνω από τον Αστέρα Τρίπολης και δύο από την ΑΕΚ!

Ο Πανιώνιος έβαλε το νερό στ’ αυλάκι πολύ νωρίς, καθώς στο 5′ από γύρισμα του Μασούρα και λανθασμένη απόκρουση της μπάλας με το πόδι από τον Βελλίδη, ο Ανσαριφάρντ από κοντά έκανε το 1-0. Ο Ιρανός, όμως, «χτύπησε» κι άλλη φορά, καθώς στο 20′ έκανε δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία του Βελλίδη για το 2-0. Αυτό ήταν το 22ο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΣ, σε 12 ματς Πρωταθλήματος! Στο 24′ ο ΠΑΣ δημιούργησε την πρώτη καλή φάση με τον Τσουκαλά να γυρίζει τη μπάλα στην περιοχή του Πανιωνίου, όμως ο Διούδης μπλόκαρε.Λιγοστές ήταν οι αξιομνημόνευτες φάσεις στο β’ ημίχρονο, με την πρώτη απ’ αυτές να είναι… διπλή. Στο 60′ Μπακασέτας και Μπουμάλ απείλησαν διαδοχικά τον Βελλίδη, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έκανε ισάριθμες αποκρούσεις. Ο Γιάννης Πετράκης βλέποντας την ομάδα του να μην αποδίδει τα αναμενόμενα, έκανε μέσα σε έξι λεπτά και τις τρεις αλλαγές του, με τους Ηλιάδη, Γιάκο και Σαπαλίδη να αντικαθιστούν τους Ίλιτς, Τσουκαλά και Ακόστα, όμως και πάλι δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού.

Λιγοστές ήταν οι αξιομνημόνευτες φάσεις στο β’ ημίχρονο, με την πρώτη απ’ αυτές να είναι… διπλή. Στο 60′ Μπακασέτας και Μπουμάλ απείλησαν διαδοχικά τον Βελλίδη, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έκανε ισάριθμες αποκρούσεις. Ο Γιάννης Πετράκης βλέποντας την ομάδα του να μην αποδίδει τα αναμενόμενα, έκανε μέσα σε έξι λεπτά και τις τρεις αλλαγές του, με τους Ηλιάδη, Γιάκο και Σαπαλίδη να αντικαθιστούν τους Ίλιτς, Τσουκαλά και Ακόστα, όμως και πάλι δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού

Τουναντίον, την τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα την έχασε ο Χαλκιαδάκης, ο οποίος στο 90′ έκανε το σουτ, όμως ο Βελλίδης μπλόκαρε τη μπάλα.

 

ΣΚΟΡΕΡΣ: 5′, 20′ Ανσαριφάρντ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 45′ Μασούρας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: –

ΔΟΚΑΡΙΑ: –

ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ: –

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπουμάλ (88′ Χαλκιαδάκης), Μασούρας, Ανσαριφάρντ (81′ Καραμάνος), Μπακασέτας (85′ Μητρόπουλος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Τσουκαλάς (71′ Γιάκος), Ακόστα (74′ Σαπαλίδης), Ίλιτς (68′ Ηλιάδης), Τσάβες, Μανιάς.


 

 

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα