18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα υπηρεσία Smart ticket από τη Hellenic Seaways: Το σύγχρονο εισιτήριο…με ένα κλικ (photo)

hellenic_seaways_180_bΜέσω του Web Check In από την ιστοσελίδα της Hellenic Seaways, οι επιβάτες μπορούν να παραλαμβάνουν το smart ticket, από 48 ώρες έως και 30 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης, στο smartphone, στο tablet ή εναλλακτικά να εκτυπώσουν το εισιτήριο και να επιβιβαστούν στο πλοίο.

Η Hellenic Seaways ενημερώνει ότι τέθηκε σε λειτουργία η υπηρεσία Web Check In – Smart ticket, μια εφαρμογή του νέου τύπου ηλεκτρονικού εισιτηρίου, στην άυλη μορφή του, που πρώτη υλοποίησε και εφαρμόζει στην ακτοπλοΐα η εταιρία, μέσω της διαδικασίας web check in.

Πλέον οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται το εισιτήριό τους τηλεφωνικά ή με ένα κλικ στο κινητό, στον υπολογιστή ή στο tablet, απλά, γρήγορα και με ασφάλεια, αποφεύγοντας την αναμονή στα γκισέ και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Μέσω της διαδικασίας Web Check In από την ιστοσελίδα της Hellenic Seaways, όλοι μπορούν να παραλαμβάνουν το smart ticket (από 48 ώρες έως και 30 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης του πλοίου), στο κινητό τους τηλέφωνο (Smartphone), στο tablet, ή εναλλακτικά να εκτυπώσουν σε έναν οποιοδήποτε εκτυπωτή το εισιτήριο/κάρτα επιβίβασης και να επιβιβαστούν στο πλοίο.

Η επιβίβαση στο πλοίο πραγματοποιείται με την επίδειξη του smart ticket μέσω οποιασδήποτε συσκευής smart phone, είτε με την εκτύπωση του εισιτηρίου/κάρτας επιβίβασης μαζί με την ταυτότητα ή διαβατήριο του επιβάτη.

O διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaways, κ. Αντώνης Αγαπητός, δήλωσε σχετικά: « Για ακόμη μια φορά καινοτομούμε, έχοντας ως απώτερο στόχο την άμεση, ταχύτατη και άριστη εξυπηρέτηση των επιβατών καθώς και την ενίσχυση του online booking συστήματος, λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονα την εξάλειψη της γραφειοκρατίας και των πολύπλοκων διαδικασιών αλλά και τη μείωση του οικολογικού μας αποτυπώματος».

Smart ticket - infographic_01d

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα