18 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νέο κατάστημα Celestino στη Νέα Σμύρνη

Η Νέα Σμύρνη, αποκτά τον απόλυτο fashion προορισμό για τους λάτρεις της μοντέρνας ένδυσης, με το νέο κατάστημα Celestino, στην οδό 25ης Μαρτίου 4 το οποίο ανοίγει τις πόρτες του την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023.

H ομάδα της Celestino προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει από κοντά όλη τη νέα συλλογή του brand αλλά και να κάνει τις αγορές του, επιλέγοντας από μια τεράστια ποικιλία και προτάσεις σε γυναικεία ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ αλλά και είδη ομορφιάς και σπιτιού!

Το νέο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων της αλυσίδας Celestino, στα πλαίσια της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας.

Έχοντας πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο κάθε της κίνησης, η Celestino έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το Ελληνικό κοινό διατηρώντας και αυξάνοντας συνεχώς το πελατολόγιο της. Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης, το 2021 αναδείχθηκε ως το #1 Ελληνικό fashion e-shop και παραμένει στην κορυφή έχοντας το ίδιο πάθος για την μόδα και την ποιότητα.

Με περισσότερα από 40 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, με πελατοκεντρική φιλοσοφία, με μια πλέον εντυπωσιακή παρουσία στο διαδίκτυο και με αποστολή και αξίες που βασίζονται σε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα και σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, η Celestino καταφέρνει να συνδυάζει επιτυχώς την μοντέρνα και προσιτή τιμή, των high street fashion brands με την ποιότητα αυτών του luxury.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Celestino αλλά και το eshop Celestino.gr και απολαύστε την απόλυτη shopping εμπειρία με καθημερινές νέες αφίξεις και όπως πάντα στις καλύτερες τιμές!

Διεύθυνση καταστήματος: 25ης Μαρτίου 4

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3454 2222 ή στο [email protected]

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα