13.4 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νίκος Στέφος:O κ. Κουτελάκης είναι γνωστός κωλοτούμπας

Γιώργος Κουτελάκης το ονοματάκι του. Για όσους δεν γνωρίζουν τον τυπάκο αυτόν, να τους ενημερώσω ότι πρόκειται περί πρώην δημάρχου της Νέας Σμύρνης που δηλώνει αριστερούλης και παλεύει εδώ και χρόνια να ξαναγίνει δήμαρχος!

Στην απελπισμένη του προσπάθεια να ξαναπιάσει την καρέκλα της εξουσίας ψαρεύει άλλοτε δεξιές ψήφους, άλλοτε πασοκικές και ενίοτε αριστερές!

Από την Κυριακή και μετά όμως πέταξε τη μάσκα του γλύφτη των δεξιών της Νέας Σμύρνης και πέρασε στο…αντάρτικο!

Με όπλο του ένα site και μια δημόσια ομάδα στο facebook ο δυστυχής πολιτευτής κήρυξε την επανάσταση ενάντια στην αστυνομοκρατία του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοίδη, ενάντια στους “μπάτσους” και τη βία του κράτους αντάμα με τις συλλογικότητες της συμφοράς και τους χούλιγκανς του περιθωρίου.

Όχι βέβαια ότι ο άμοιρος έγινε στα πολιτικά στερνά του αντιεξουσιαστής! Είπαμε, καημό έχει την δημαρχιακή καρέκλα. Όμως εμπόδιο για να στρογγυλοκαθίσει, του στέκεται ο νυν δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης που πήρε από την αρχή μετρημένη και υπεύθυνη θέση για τα γεγονότα. Για αυτό και εμμέσως πλην σαφώς ο “Γιώργος” τον καρφώνει με ανακοίνωσή του ως “ρουφιάνο του Χρυσοχοίδη” επειδή έκανε το τεράστιο… έγκλημα να μην θέλει να συνωστίζεται κόσμος στην πλατεία! Και μάλιστα τον καλεί με αγέρωχο στυλ να πάρει πίσω τη δήλωσή του περί αποκήρυξης της βίας από όπου κι αν προέρχεται λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Να αποκαταστήσεις την ντροπή που προκάλεσες στους πολίτες και στην πόλη μας. Τώρα, σήμερα, όχι αύριο”!!!Δεν πέρασαν όμως παρά δυο μέρες και επειδή ο αριστερούλης μας είναι γνωστός κωλοτούμπας, όταν είδε τα βίαια επεισόδια των αλητήριων “συντρόφων” του, την έκανε γυριστή και με νεώτερη ανάρτησή του στο διαδίκτυο καταδίκασε κι αυτός τη βία από όπου κι αν προέρχεται!!!Αυτά ας τα έχουν υπόψη τους κάποιοι Νεοδημοκράτες της Νέας Σμύρνης που εδώ και χρόνια είναι στο πλευρό του, σαν έρθει και πάλι η ώρα της κάλπης. Βέβαια δικαίωμά τους αν τους αρέσει το δούλεμα του “Γιώργου”.

Αλλά από τώρα και στο εξής δεν θα έχουν πια καμιά δικαιολογία…

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα