22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκινάει το Σύγχρονο Λαϊκό Πανεπιστήμιο και φέτος

sylap_banner_newΤο Σύγχρονο Λαϊκό Πανεπιστήμιο (ΣΥ.ΛΑ.Π.) του Δήμου Νέας Σμύρνης εντάσσεται στις δράσεις της Δια Βίου Μάθησης των συμπολιτών μας και έχει ως σκοπό να παράσχει στους δημότες/κατοίκους έγκυρη και τεκμηριωμένη γνώση, από πανεπιστημιακούς καθηγητές και καταξιωμένους ανθρώπους του πνεύματος, σχετικά με γνωστικά αντικείμενα γενικού ενδιαφέροντος.
Προχωρούμε στην ίδρυση του Σύγχρονου Λαϊκού Πανεπιστημίου Νέας Σμύρνης πεπεισμένοι ότι σε μια εποχή γενικευμένης κρίσης, όχι μόνο οικονομικής αλλά και πολιτισμικής, όπως αυτή που έχει πλήξει τη χώρα μας, η άνοδος του πνευματικού επιπέδου των πολιτών συμβάλλει στην ενίσχυση της αξιακής- κοινωνικής συγκρότησης και αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου μας.
Η πρόσκληση προς τους συμπολίτες να συμμετέχουν στα μαθήματα- διαλέξεις δε γίνεται για απλή ενημέρωση. Πιστεύουμε ακράδαντα στην όσμωση του δυναμικού των πολιτών, το οποίο στηρίζεται αφενός στη συσσωρευμένη εμπειρία, στις γνώσεις και στις αναζητήσεις τους και αφετέρου στις σύγχρονες και έγκυρες επιστημονικές προσεγγίσεις. 
Η λειτουργία του ΣΥ.ΛΑ.Π αποσκοπεί στην διάχυση της γνώσης, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα να «ξαναδιαβάσουμε» την πραγματικότητα και να αναστοχαστούμε όλα όσα η γενικευμένη κρίση ανέδειξε.

Περίοδος εγγραφών: Τετάρτη 21/10 – Πέμπτη 29/10

Πληροφορίες:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Ελ. Βενιζέλου 16, 5ος όροφος,

εργάσιμες ημέρες 10:00- 14:00

      ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ:

> ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ
>ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
>ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΜΜΕ

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα