20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι δύο παίκτες που έρχονται στον Πανιώνιο για Μασούρα

Υπό άκρα μυστικότητα κινείται ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη αποκτήσει τον Γιώργο Μασούρα από τον Πανιώνιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από το Ρέντη με προορισμό τη Νέα Σμύρνη, ως έμψυχα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή που έκλεισε στις 400.000 ευρώ, θα είναι τελικά ο Βρουσάι και πιθανότατα ο Ανδρούτσος.

Η επόμενη κίνηση των ερυθρόλευκων θα αφορά την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας, καθώς η διοίκηση του Ολυμπιακού εμφανίζεται διατεθειμένη να τα… σπρώξει για έναν παίκτη επιπέδου Μάρκους Μπεργκ.

Το όνομα του Σουηδού φορ ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, όπως φυσικά και του Κώστα Μήτρογλου, αλλά είναι δύο περιπτώσεις που απαιτούνται αρκετά μεγάλα ποσά για να προχωρήσουν τα deals.

Είναι, επίσης, ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για την ενίσχυση στα πλάγια της επίθεσης με έναν εξτρέμ που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα, κάτι που λείπει σε μεγάλο βαθμό από το τωρινό ρόστερ και ψάχνει από την περσινή σεζόν η ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό θέλουν οι όποιες προσθήκες να γίνουν πριν φύγει το 2018 και να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να τους περάσει τη φιλοσοφία του και να εμφανιστούν όπως πρέπει στην αρχή της νέας χρονιάς.

Πηγή: filathlos.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα