24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οργισμένη ανακοίνωση των Panthers-Άνανδρη επίθεση σε μικρά παιδιά που τους αφαίρεσαν μπλούζες του Πανιώνιου-

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλαν οι Πάνθηρες, οι οποίοι υποστηρίζουν πως κάποιοι την «έπεσαν» σε δύο μικρά παιδιά για να τους αφαιρέσουν τις μπλούζες της αγαπημένης τους ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε οπαδικές σελίδες Ολυμπιακών φρονημάτων, οι φανέλες φιγουράρουν ως “λάφυρα” που εκλάπησαν με άνανδρο τρόπο από τα μικρά παιδάκια.

Συνέχεια στην απίστευτη καταγγελία που έκαναν οι οπαδοί του Πανιωνίου, δίνουν σήμερα με νέα ανακοίνωση, αναφορικά με το περιστατικό για την κλοπή διακριτικών της ομάδας τους από δύο μικρά παιδιά.

Οι Πάνθηρες αναφέρουν χαρακτηριστικά σε νέα σκληρή ανακοίνωση:

Καταρχάς, από μεριάς μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Θανάση Παπαγεωργίου, για την ευγενική του κίνηση να έρθει μαζί μας στην επίσκεψη που κάναμε, στο σπίτι του μικρού.

Στην φωτογραφία, ο 13χρονος Μ. με την εμφάνιση του Παπαγεωργίου (που του την έκανε δώρο), την 8χρονη αδερφή του και τους άλλους φίλους του, ηλικίας 12 & 13 ετών!

Η μπλούζα που πήραν από τον Μ. χθες, κάποιοι με μούσια ετών κοντά στα 30 φιγουράρει σε σελίδες των γαύρων, με περισσή μαγκιά!

Μαγκιά, φυσικά, που όταν τους πιάσουμε κόβεται. Μαζεύουν τα χαστούκια που πρέπει και τότε μας κάνουν μηνύσεις!

Στην επόμενη που θα πάτε σε μωρά παιδιά το υλικό αυτό (που μας έχετε κάνει δύο φορές μηνύσεις) θα δημοσιευτεί για να ξέρει όλη η ελλάδα ποιοί είστε!

Όχι οτι δεν ξέρει ήδη …

Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος κύριοι! Υπάρχουν ΟΠΑΔΟΙ και δήθεν οπαδοί. Ο καθένας διαλέγει το μέρος με το οποίο θέλει να είναι …

Εμείς θα είμαστε με τους μάγκες σαν τον Μ. πάντως, που τα έβαλε με δύο στην ηλικία του πατέρα του!

Υ.Γ. Τα λέμε όλοι αύριο, στο Club!

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα