23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

310016-antifaΤο Σάββατο 1 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι 15 Χρυσαυγίτες έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μοιράζοντας φυλλάδια και εφημερίδες.

Μπορεί μέχρι τώρα να μην τολμούσαν να κάνουν δημόσιες «πολιτικές παρεμβάσεις» στην πόλη μας. Ωστόσο στην περιοχή μας δραστηριοποιούνται νεοναζιστικοί  πυρήνες που επιδίδονται εδώ και καιρό σε δολοφονικές  επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες και μαθητές. 

Χθες προσπάθησαν να εμφανιστούν σαν το κόμμα που μπορεί να «τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα». Αυτό όμως είναι το απατηλό προσωπείο τους ! Εξαντλούν την βουλευτική τους δράση σε στημένους ψευτοτσαμπουκάδες μέσα στη βουλή για να εκτονώσουν την οργή του απελπισμένου λαού ενώ στην πραγματικότητα ψηφίζουν όλα τα νομοσχέδια εναντίον του λαού. Το πραγματικό τους πρόσωπο το αποκαλύπτουν στο δρόμο με τις επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες, μαθητές και αγωνιστές. Βρίσκονται πάντα απέναντι στις λαϊκές κινητοποιήσεις και στους εργατικούς αγώνες δίνοντας «χείρα βοηθείας» στην κρατική καταστολή.

Τους διαμηνύουμε ότι δεν θα τους αφήσουμε να σπέρνουν το φασιστικό τους δηλητήριο στις γειτονιές μας. Η Νέα Σμύρνη δεν θα γίνει πεδίο φασιστικής προπαγάνδας. Όλοι-ες μαζί θα δώσουμε την απάντηση που τους αξίζει !

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

 

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΦΑΣΙΣΜΟ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

http://antifaneasmyrni.blogspot.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα