22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μίλωνας μας μυεί στα μυστικά του τένις – Πρότυπες εγκαταστάσεις με πολλά γήπεδα και έμπειροι προπονητές

Ο Μίλωνας είναι ένα από τα πιο ιστορικά ελληνικά σωματεία, ένας σύλλογος με έντονη δραστηριότητα σε πολλά αθλήματα.

Ένα από αυτά είναι το τένις και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου υπάρχουν τμήματα όλων των ηλικιών, καθώς μικροί και μεγάλοι, καθοδηγούμενοι από προπονητές που δουλεύουν με ζήλο και διάθεση, μπορούν να πάρουν τις σωστές βάσεις και να γνωρίσουν τον κόσμο του αθλήματος.
Το «ΜΙΛΩΝ TV» βρέθηκε στις προπονήσεις των τμημάτων τένις και μίλησε με τους προπονητές αυτών, οι οποίοι έδωσαν μία πιο αναλυτική εικόνα για τη δουλειά που γίνεται εκεί.
 
Η Μαρία Ντάντου, υπεύθυνη κυρίως για τα τμήματα των μικρότερων ηλικιών, εξήγησε πώς γίνεται η πρώτη επαφή των παιδιών με το άθλημα, ενώ ο Δημήτρης Χατζηστογιάνης, ο οποίος έχει υπό την εποπτεία του τα μεγαλύτερα τμήματα, αναφέρθηκε στα καινούρια πράγματα που μαθαίνουν τα παιδιά σε αυτά, όπως το να δουλεύουν την τεχνική τους, το forehand, τις λαβές αλλά και να βελτιώνονται σε όλους αυτούς τους τομείς.
Στην κάμερα του «ΜΙΛΩΝ TV»μίλησε και ένα από τα παλαιότερα στελέχη του Συλλόγου, ο Γιώργος Λυμπερόπουλος. O γνωστός προπονητής, έδωσε κάποιες πληροφορίες για τα τμήματα ενηλίκων, αναφέρθηκε στους αγώνες που διεξάγονται τόσο εντός του Συλλόγου όσο και με άλλα σωματεία εκτός Νέας Σμύρνης, ενώ στάθηκε κυρίως στην ανάγκη των παιδιών να αθληθούν αλλά και στον πρωταρχικό στόχο των ανθρώπων του Μίλωνα, που είναι να πλάσουν παιδιά με σωστούς χαρακτήρες και να ωφεληθούν από τον αθλητισμό.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα