22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάνθηρες για το ματς με Ολυμπιακό: «Η πιάτσα λέει κάτι περίεργα, κοιτάξτε μην ισχύουν»

Λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Super League, οι Πάνθηρες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ στέλνουν σαφές μήνυμα και προς τη διοίκηση και την ομάδα.

«Το Σάββατο (23/11) ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης αγωνίζεται στο σπίτι του. Εκεί δηλαδή που περπατάμε, που συναντάμε τις παρέες μας, που πίνουμε τις μπύρες μας, που αθλούνται τα παιδιά μας, εκεί που έχουμε τις ζωές μας.

Εμείς, οι οπαδοί του σημαιοφόρου της προσφυγιάς (όπως και σε κάθε άλλη ανακοίνωση τα τελευταία χρόνια) συνεχίζουμε να δηλώνουμε πως στηρίζουμε τις ελεύθερες μετακινήσεις των ανθρώπων στα γήπεδα (όπως και σε ολόκληρη την γη, βέβαια)!

Ανοίγουμε το σπίτι μας (όπως το έχουμε αποδείξει πολλάκις) σε όλους τους οπαδούς και φιλάθλους που γουστάρουν να δουν την ομάδα τους, την δική μας ή απλά την μπαλίτσα σαν άθλημα, ως ουδέτεροι.

Στον οπαδικό χώρο όμως, δεν είναι όλοι άνθρωποι και απλά αρρωστάκια με την ομάδα τους, όπως και μεις. Υπάρχουν και αυτοί που λειτουργούν χωρίς καμία μπέσα, κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους, καταπατούν κάθε δικαίωμα των υπολοίπων (είτε μέσα στο γήπεδο, είτε έξω από αυτό) και τις συμφωνίες τις έχουν για κ…χαρτο που σκουπίζουν των κ…ο τους.

Με όλους αυτούς δεν θέλουμε καμία σχέση, καμία επικοινωνία και καμία ανταλλαγή, προφανώς! Όλοι αυτοί που έχουν καταντήσει το ποδόσφαιρο μας στο χαμηλότερο επίπεδο (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά) δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας.

Εσείς στην Π.Α.Ε Πανιώνιος έχετε το μαχαίρι, εσείς και το καρπούζι. Δική σας η απόφαση αν θα έρθετε στο γήπεδο με παντελόνια ή θα ξεβρακωθείτε για ακόμα μια φορά.

Η πιάτσα λέει κάτι περίεργα, κοιτάξτε μην ισχύουν…
Panthers Club 1983».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα