23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανιώνιος – Ατρόμητος:2-2 Πολύ καλοί οι κυανέρυθροι αλλά λύγισαν στις καθυστερήσεις

Στο παιχνίδι εκτός από τα τέσσερα γκολ που μπήκαν είχαμε σωρεία χαμένων ευκαιριών και δυο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το τελικό 2-2 ήταν δίκαιο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εκπληκτικό με τον Πανιώνιο να είναι καλύτερος μέχρι το 30′ και τον Ατρόμητο να ανεβάζει την απόδοση του στο τελευταίο τέταρτο. Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους αλλά από το 75′ μέχρι τη λήξη του αγώνα είδαμε ένα συγκλονιστικό φινάλε που έφερε και την ισοπαλία.

Ο Πανιώνιος για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχασε πόντους στις καθυστερήσεις μιας αναμέτρησης με τον Ανιγκό να μην μπορεί να το πιστέψει και με τη λήξη του αγώνα να μένει μόνος του απαρηγόρητος στον πάγκο όπου σκεφτόταν τι δεν πήγε καλά.

Από την άλλη ο Ατρόμητος παρέμεινε για οκτώ παιχνίδια αήττητος, πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ευκαιρίας του, εκμεταλλευόμενος στο απόλυτο τις στημένες φάσεις. Το μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Κάναντι πως για δεύτερο σερί ματς δέχθηκε δυο γκολ.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα