24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανιώνιος για Ευρώπη! 2-0 τον Παναιτωλικό (photo)

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)Πανιώνιος έτοιμος για Ευρώπη! Η ομαδάρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε μια… μπουκιά και τον Παναιτωλικό (2-0), επέστρεψε στα τρίποντα μετά την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και παραμένει σε τροχιά πλέι οφ! Ο Ρισβάνης άνοιξε το σκορ στα μέσα του πρώτου μέρους, με τον Καθάριου να «κλειδώνει» το τρίποντο για την ομάδα του στις αρχές της επανάληψης.

 

Το σκορ αλλά και η πολύ καλη εμφάνιση της ομάδας έδινε ασφάλεια στους παίκτες του Μιλόγεβιτς που κρατούσαν για… πλάκα το προβάδισμά τους. Έβγαιναν δε στην επίθεση αρκετές φορές και είχαν δύο πολύ καλές φάσεις με ισάριθμα σουτ του Σιώπη. Τα λεπτά περνούσαν, ο Παναιτωλικός έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει και έφτιαξε την μοναδική του ευκαιρία στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Γιαννιώτη να αρνείται στον Μαρκόφσκι να σκοράρει το γκολ της τιμής για την ομάδα του. 

 203037

 

 

 

 

 

Ο τεχνικός του Ιστορικού δήλωσε πως είναι περήφανος για τους παίκτες τους, ενώ κράτησε την «μπάλα» χαμηλά, τονίζοντας πως πρέπει να κοιτάει η ομάδα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, καθώς ακόμα δεν έχει καταφέρει τίποτα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το παιχνίδι: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα, από την Κυριακή που παίξαμε με Ατρόμητο, δεν είχαμε πολλές ώρες να μπορούμε να ξεκουραστούμε. Αλλάξαμε λίγο τα πλάνα μας, είναι ευχάριστος ο πονοκέφαλος για να βάλουμε την καλύτερη 11άδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους, βγάζουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και διαφορετικό. Κοιτάμε το επόμενο ματς».

Για τις απουσίες παικτών: «Είχαμε προβλήματα, μας έλειπαν κάποιοι παίκτες. Και ο Μασούντ που έπαιξε ήταν άρρωστος. Οι παίκτες μας είναι καλοί χαρακτήρες, κάτι που για μένα μετράει πολύ. Έχω σε όλους εμπιστοσύνη. Θα πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής, περιμένω να μπουν στο κλίμα της ομάδας οι νέοι».

Για την αποθέωση του κόσμου: «Πριν τρία χρόνια ο Πανιώνιος ήταν στον γκρεμό, οι φίλαθλοι αγαπάνε την ομάδα και στις δύσκολες στιγμές στάθηκαν στην ομάδα. Καλό είναι να γιορτάζουμε, αλλά εμείς δεν έχουμε καταφέρει ακόμη τίποτα. Μας δίνουν μεγάλη δύναμη οι φίλαθλοι μας για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για το αν γίνουν άλλες μεταγραφές: «Δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Δεκεμβρίου. Δεν μπορώ να πω ούτε ονόματα, ούτε θέσεις, το μελετάμε. Αν θα βρούμε κάτι καλό θα το κάνουμε. Θέλω να παίρνω παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά που έχουμε για να πάμε μπροστά, όχι απλά να γίνουν μεταγραφές χωρίς ουσία».

 

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοάτα, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (77′ Ταπόκο), Καθάριος (62′ Σαββίδης), Μασούντ (90′ Γεσίλ), 


Παναιτωλικός (Γιώργος Νταλακούρας): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (61′ Κλέσιο), Τσοκάνης, Μάκος, Κουτρομάνος, Πάουλο (70′ Ρόσα), Ρότσα, Μουνιός (61′ Λόπες), Μαρκόφσκι.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα