22.3 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανιώνιος για play off! 0-2 εκτός έδρας τον Λεβαδειακό

1336429Την περασμένη αγωνιστική ο Πανιώνιος γνώρισε ήττα-σοκ εντός έδρας από τη Βέροια καθώς δέχτηκε το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όμως κατάφερε να “ρεφάρει” άμεσα και πειστικά, καθώς στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και παρέμεινε στη ζώνη των πλέι οφ.

Ο Καραμάνος με δυνατή κοντινή κεφαλιά στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους άνοιξε το σκορ για τους “κυανέρυθρους” ενώ στο 57′ ο Μπουμάλ ήταν εκείνος που σφράγισε το τρίποντο με υπέροχο φαλτσαριστό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Αυτή ήταν η τρίτη φετινή εκτός έδρας επιτυχία για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη (μετά από αυτές στο “Καυτανζόγλειο” επί του Ηρακλή και στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού), με το ακόμα πιο εντυπωσιακό γεγονός να είναι πως πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στη Λιβαδειά μετά από 5 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (68′ Ανσαριφάρντ), Ρισβάνης, Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Σιώπης, Βλάχος, Κόρμπος, Καραμάνος (82′ Χαλκιαδάκης), Βιγιάλμπα (72′ Μασούρας)

Γκολ: Καραμάνος (46′), Μπουμάλ (57′)

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα