24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανιώνιος: Νέος χορηγός και νέο όνομα στο μπάσκετ

Ο Πανιώνιος τρέχει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και η ομάδα μπάσκετ πλέον ονομάζεται «ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa» με το all day bar Restaurant «Su Casa», να αποτελεί τον Επίσημο Χρυσό Χορηγό της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H KAE Πανιώνιος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το all day bar Restaurant «Su Casa», που θα αποτελέσει τον Επίσημο Χρυσό Χορηγό της ομάδας μας για την αγωνιστική χρονιά 2019-20!

Ταυτόχρονα ανακοινώνει και την μετονομασία της ομάδας μας σε «ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa»!Tο κορυφαίο στο είδος του, all day bar restaurant «Su Casa», έχει καταφέρει να μετατρέψει το οίκημα στην οδό Κύπρου 82 στην Γλυφάδα σε μια… ΟΑΣΗ στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία στους επισκέπτες του. Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa είναι σίγουρη πως δεν βρήκε απλά έναν συνεργάτη, αλλά ένα φίλο και συνοδοιπόρο στην προσπάθεια να φανεί ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ αντάξιος των προσδοκιών

Όπως αναφέρει και το μότο του all day bar restaurant «Su Casa»,  ελπίζουμε το κλειστό «Σοφία Μπεφόν»  να γίνει το σπίτι όλων μας αυτή την σεζόν γιατί… «Σπίτι είναι εκεί όπου χτυπάει η καρδιά σου»!

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα