23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανιώνιος: Ο Ανδρέας Ζιάκας στο τιμόνι του μπάσκετ γυναικών

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ανακοίνωσε σήμερα τον Ανδρέα Ζιάκα όπου αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και το τμήμα Καλαθοσφαίρισης Γυναικών, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Ανδρέα Ζιάκα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 για το Εθνικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Α2 κατηγορίας Γυναικών .

Ο Ανδρέας Ζιάκας ξεκίνησε την καριέρα του στην πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών του Α.Ο. Σπόρτινγκ σαν βοηθός προπονητή από το 1994 – 1996 . Υπήρξε Α΄ προπονητής στην γυναικεία ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, έχει εργαστεί στην ΚΑΕ του Πανελληνίου και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, υπήρξε συνεργάτης του Τάκη Κορωναίου και του Γιώργου Τσεμπέρη στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ από το 2007 – 2009, εργάστηκε στα εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ , οδήγησε την ομάδα αγοριών I.C.G. (International Children’s Games- Athens) στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Παγκόσμιους Μαθητικούς Αγώνες τον Ιούνιο του 2009 , έχει δουλέψει στις υποδομές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., του Μίλωνα και του Περιστερίου, στην Ν.Ε. Μεγαρίδος, ενώ πέρσι ήταν βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας .

ΣΠΟΥΔΕΣ:
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Τμήμα Επιστήμης Φυσικής
Αγωγής και Αθλητισμού
• Πτυχίο στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
• Δίπλωμα στην Ειδικότητα της Καλαθοσφαίρισης

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα