12.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παραδοχή Μπαλάσκα : Ο συνάδελφος μας στη Νέα Σμύρνη έκανε… μεγάλη γκάφα και ανοησία

«Όλοι έχουμε χαλαρώσει μετά τα ιδιαίτερα γεγονότα και τα περιστατικά της Νέας Σμύρνης και εμείς οι αστυνομικοί μετά τη μεγάλη, ενός εισαγωγικών, γκάφα και ανοησία που έκανε επάνω στην πλατεία ο συνάδελφός μας» ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας.

Σε νέα δήλωση προχώρησε σήμερα ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας για την αστυνομική βία που είχε σημειωθεί στη Νέα Σμύρνη στις αρχές Μαρτίου.

«Όλοι έχουμε χαλαρώσει μετά τα ιδιαίτερα γεγονότα και τα περιστατικά της Νέας Σμύρνης και εμείς οι αστυνομικοί μετά τη μεγάλη, ενός εισαγωγικών, γκάφα και ανοησία που έκανε επάνω στην πλατεία ο συνάδελφός μας» δήλωσε συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στην ερώτηση εάν όλη η αστυνομία είναι «τέτοιου επιπέδου», ανησυχεί ή φοβάται ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. απάντησε πως «δεν επηρέασε εμάς, επηρέασε τον κόσμο. Την ψυχολογία του που ήταν ήδη τεταμένη, δηλαδή ο κόσμος ήταν ήδη στα όριά του. Όταν έγινε αυτό το περαστικό, ενδεχομένως μερικοί το χρησιμοποίησαν και για να δώσουν ένα ξέσπασμα, το οποίο εξελίχθηκε σε κοινωνικό ξέσπασμα με θύμα, όπως πάντα, τον αστυνομικό».

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο η δημοσιογράφος του καναλιού ρώτησε πώς αυτό επηρεάζει, όμως, τους ελέγχους. Ο Σταύρος Μπαλάσκας απάντησε:

«Οι έλεγχοι δεν επηρεάζονται γιατί για να επηρεαστούν πρέπει να επηρεαστούν μόνο με εντολές και διαταγές».

Πηγή: tanea.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα