22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παραιτήθηκε από προπονητής ο Αποσκίτης-Σε νέο ρόλο ο έμπειρος coach

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα ο Μίλωνας να ανακοίνωνε την στήριξη στο πρόσωπο του Δημήτρη Αποσκίτη, ωστόσο ο έμπειρος coach παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παρά τις πιέσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο του Μίλωνα και την ανακοίνωση της στήριξης στο πρόσωπο του, δεν πήρε πίσω την παραίτηση του και ζήτησε εκ νέου ραντεβού μετά τον αγώνα γιατί όπως ισχυρίστηκε ήταν αργά την Τετάρτη να γίνει οτιδήποτε εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής.

Σε ένα νέο ραντεβού την Δευτέρα μετά τον αγώνα, ο Μίλωνας πρότεινε στον Δημήτρη Αποσκίτη ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια, μια πρόταση που ο ίδιος έκανε εν μέρει αποδεκτή ως προς το σκέλος του Τεχνικού Διευθυντή υποδομών, αλλά επέμεινε στην αρχική του παραίτηση από την θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας.

Η επιμονή της παραίτησης αυτής έχει να κάνει με την ψυχολογία της ομάδας, όταν μάλιστα στον τελευταίο αγώνα, που αν και υπήρχε αγωνιστικότητα και πάθος, η ομάδα είχε τραγικά στατιστικά (8-23 βολές).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του “ΑΟΝΣ Ο Μίλων” με ανακοίνωση ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ανδρική ομάδα. Ο Δημήτρης Αποσκίτης άλλωστε έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία του Μίλωνα αποτελώντας τοτέμ του συλλόγου και συνεχίζει στην οικογένεια του Μίλωνα, στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των υποδομών Μπάσκετ.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα