19.2 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Περισσότερα από 800 άτομα στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δήμαρχου -Σ. Τζουλάκη – (Φωτογραφίες)

Με πολύ κόσμο, που έφθασε τα 800 άτομα και παλμό ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Σπόρτινγκ, ο δήμαρχος παρουσίασε τον απολογισμό της διοίκησης του και ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος, κάτι που άλλωστε αναμενόταν.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν αρκετοί νέοι υποψήφιοι. Προσωπικότητες της πόλης μας που διακρίνονται για την προσφορά τους, επιτυχημένοι επιχειρηματίες, δυναμικοί νέοι, εκπαιδευτικοί.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ξεκινώντας τον απολογισμό της θητείας του:

Δουλέψαμε οργανωμένα, με ωφελούμενους όλους, ανεξαιρέτως, τους κατοίκους της πόλης μας, χωρίς αποκλεισμούς και προνομιακές συμπεριφορές.Πίσω από όσα υλοποιήσαμε και καταφέραμε, υπάρχει ως συνεκτικός ιστός το όραμά μας για τη Νέα Σμύρνη. Αυτό ήταν η βάση του σχεδιασμού μας, όπως και των δεσμεύσεων που αναλάβαμε όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου. Και σ΄αυτό ανταποκριθήκαμε στο ακέραιο, μεριμνώντας όχι μόνον για όσα φαίνονται, αλλά και για εκείνα που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σταθερή ανάπτυξη και αειφορία.

Επενδύσαμε στη χρηστή διοίκηση, στη διαφάνεια και στη λογοδοσία, γνωρίζοντας πως αυτές οι αρχές δεν αποτελούν μόνον δείγμα γραφής, αλλά και «προίκα» της πόλης για το μέλλον. Λειτουργήσαμε με σύνεση στην εποχή της οικονομικής κρίσης, όπως ταιριάζει στις σημερινές συνθήκες. Δεν είδαμε τον Δήμο ως λάφυρο, ούτε τα έργα ως ευκαιρία προσωπικού πλουτισμού. Και, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, μείναμε προσανατολισμένοι στην καινοτομία, δοκιμάζοντας νέες ιδέες και αξιοποιώντας τις καλές πρακτικές από όλον τον κόσμο.

Τα πεπραγμένα μας περιλαμβάνουν έργα υποδομής που υλοποιήθηκαν και παραδόθηκαν στους δημότες, ιδέες που προχώρησαν από τον σχεδιασμό στη χρηματοδότηση και την κατασκευή, νέες δομές που σχεδιάσαμε ειδικά για τις συνθήκες της εποχής, αλλά και δέσμες δράσεων που αξιοποίησαν δημιουργικά την υπάρχουσα υποδομή για να βελτιώσουν τις υπηρεσίες προς τον δημότη. Περιλαμβάνουν, επίσης, τη δημιουργία υποδομών και διαδικασιών που διέπουν κάθε συναλλαγή στον Δήμο και δείχνουν τον σεβασμό μας προς τον δημότη -την προσωπικότητα, τη νοημοσύνη, τον χρόνο και τα χρήματά του.

“Δημιουργούμε γέφυρες με τη νέα γενιά”

Ανακοινώνω επίσημα πως θα είμαι ξανά υποψήφιος –όχι για να κερδίσω άλλη μια τετραετία στην αυτοδιοίκηση, αλλά για να δημιουργήσω γέφυρες με τις νεώτερες γενιές που στο εξής θα αναλάβουν την εκπροσώπηση του Δήμου μας.

Δουλέψαμε με μια ομάδα συμπαγή, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για τη Νέα Σμύρνη και την διαρκή προσπάθεια.  Μια ομάδα που δεν έχασε δυνάμεις, αλλά μεγαλώνει και διευρύνεται. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την τόσο επιτυχημένη δουλειά μέσα στα χρόνια, αλλά και να καλωσορίσω τους νέους μας συνοδοιπόρους.

 

 

 

Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη της επόμενης μέρας. Τη μάχη της σκληρής δουλειάς. Τη μάχη της συνεργασίας. Τη μάχη της Νέας Σμύρνης.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα