14.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πολιτιστικός Οργανισμός:Συνεχίζει τα ψέματα ο κύριος Κουτελάκης

Επανέρχεται στην προσφιλή του δράση, προσπαθώντας να παραπληροφορήσει για μία ακόμη φορά τους δημότες ο κ. ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ με ανάρτηση τόσο στο προσωπικό του προφίλ, όσο και ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Nea Smyrni News, στην οποία:

1. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ” ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ISO, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ISO, ΑΠΟ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. (Παραθέτουμε την προκήρυξη του διαγωνισμού https://diavgeia.gov.gr/…/94%CE%A5%CE%9C%CE%9F%CE%95%CE…

2. EΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ Ο κ.ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001 ή ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ISO 14001.(Παραθέτουμε ενδεικτικά το απόσπασμα από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως https://gallery.mailchimp.com/348…/files/_160_2014_154.pdf)Είναι γεγονός ότι τα δύο ISO που αναφέρονται στον διαγωνισμό είναι ιδιαίτερα αυστηρά και αφορούν κανόνες υγιεινής που ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, σε εποχές σαν αυτή που διανύουμε με τον COVID 19. Ειδικά μάλιστα όταν έχουμε να κάνουμε με τα επιμορφωτικά προγράμματα του Δήμου μας στα οποία συμμετέχουν, κατά κύριο λόγο, δημότες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι, αλλά και τα παιδιά.Η αλήθεια είναι ότι, όλοι οι διαγωνισμοί μας και οι δράσεις μας ακολουθούν αυστηρά τους νόμους, θέτοντας προδιαγραφές, με το maximum των κριτηρίων.Ο Πολιτιστικός Οργανισμός στοχεύει έτσι κι αλλιώς, εδώ και χρόνια στην ποιότητα και την ασφάλεια σε κάθε του δράση.


Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα