20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σε ρόλο… μοντέλων η ομάδα Γυναικείου Μπάσκετ του Πανιωνίου!

basket1Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του Πανιωνίου θα πάρουν για λίγο τον ρόλο των… μοντέλων!

Πιο συγκεκριμένα οι κυανέρυθρες, οι οποίες την φετινή σεζόν πέτυχαν τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Α1, θα πάρουν μέρος σε επίδειξη μόδας γυαλιών, η οποία θα διεξαχθεί την Δευτέρα (30/05) σε παραλιακό μαγαζί.

Αναλυτικά:

Δελτίο τύπου – Πρόσκληση για τους φιλάθλους του ιστορικού 

30 ΜΑΙΟΥ, το μεγαλύτερο FASHION CHARITY PARTY του καλοκαιριού, με επίσημη προσκεκλημένη την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου! save the date!!!

Ο Οπτικός Οίκος Παπαβασιλείου και το ΚΕΑΤ (Οίκος Τυφλών) έχουν την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσουν στο μεγαλύτερο fashion charity party του καλοκαιριού, την Δευτέρα 30 Μαίου 2016, στο MANSION ESTATE POOL CLUB – Άσπρο Πιάτο στην παραλία της Γλυφάδας. Ώρα έναρξης 9μμ. Είσοδος με ποτό 8 ευρώ. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς του ΚΕΑΤ, του μοναδικού κρατικού φορέα υποστήριξης τυφλών στην Ελλάδα, ενώ την επίδειξη μόδας γυαλιών με συμμετοχή αθλητριών από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού θα ακολουθήσει βραδιά Milonga σε ήχους tango.

Σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι μας με τους καλύτερους οιωνούς, προσφέροντας μέσα από την μοδάτη προστασία των ματιών μας, την ευκαιρία στην καλύτερη εκπαίδευση σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν το προνόμιο της όρασης.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα