14.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σπανάκης: Να κατασκευαστεί υπέργεια πεζογέφυρα στη Συγγρού, μεταξύ των Δήμων Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας

Την επιτακτική ανάγκη να κατασκευαστεί μία υπέργεια πεζογέφυρα επί της Λ. Συγγρού, μεταξύ Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας, ζήτησε με ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών, Υποδομών & Μεταφορών και Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Οι τρεις υπόγειες διαβάσεις πεζών της περιοχής (σε σύνολο 10 επί της Λ. Συγγρού), παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα λειτουργικότητας και ασφάλειας των πολιτών.

Είναι χαρακτηριστικό πως συχνά οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες των περιοχών επιλέγουν να διασχίζουν τα υπόγεια τούνελ για τα αυτοκίνητα, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, καθώς φοβούνται να περάσουν από τις διαβάσεις πεζών.

Τα παραπάνω έχουν καταγγείλει επανειλημμένως οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, ενώ η Τοπική Αυτοδιοίκηση θέτει ως άμεσο και επιτακτικό ζήτημα την κατασκευή τουλάχιστον μίας υπέργειας πεζογέφυρας επί της Λ. Συγγρού, μεταξύ των δύο Δήμων.

Επειδή η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί κύριο μέλημα, ρωτάω τους αρμόδιους Υπουργούς αν προτίθενται να προχωρήσουν άμεσα στην κατασκευή μίας υπέργειας πεζογέφυρας στη Λ. Συγγρού, μεταξύ των Δήμων Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας και να συνεργαστούν με τους Δήμους για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος που ολοένα και αυξάνεται.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα