14.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε δώρο στον πατέρα του μία Aston Martin DBX αξίας 240.000 ευρώ

Όπως αποκαλύπτει η γαλλική ιστοσελίδα “orange.fr” ο Στέφανος Τσιτσιπάς «ξάφνιασε τον πατέρα του, Απόστολο, με ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο».

Mια Aston Martin DBX, 707 ίππων, με αξία που υπολογίζεται σε περισσότερα από 240.000 ευρώ, έκανε δώρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά.

«O Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σκηνοθετήσει την παράδοση του δώρου. Ένας παρκαδόρος ενός ξενοδοχείου στο Μονακό έδωσε τα κλειδιά στον πατέρα του. Κρυμμένο κάτω από έναν μουσαμά στα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ήταν ένα ολοκαίνουργιο SUV της Aston Martin DBX, που ο Απόστολος Τσιτσιπάς ανακάλυψε με χαρά και έκπληξη. Εμφανώς έκπληκτος και χαρούμενος, ο Απόστολος ευχαρίστησε τον γιο του, μόλις η συγκίνηση υποχώρησε», αναφέρει χαρακτηριστικά στο αποκαλυπτικό της δημοσίευμα η γαλλική ιστοσελίδα “orange.fr”.

Μάλιστα, ο ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής, νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη έχει πάρει και την πρωτοβουλία οι πινακίδες του αυτοκινήτου να είναι «24/12», ημερομηνία γέννησης του πατέρα του.

«Νιώθω ξεκούραστος. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μπορώ να αποσυνδεθώ πραγματικά από τον κόσμο του τένις και να ζω απλά περιτριγυρισμένος από τους φίλους μου, να μπορώ να φάω πιάτα από την παιδική μου ηλικία. Όλα αυτά είναι θετικά, φέρνουν όμορφες αναμνήσεις. Είναι πολύ καλό να ξεφεύγουμε από τον ανταγωνισμό γιατί μερικές φορές μας κάνει να χάνουμε τα μυαλά μας», εκμυστηρεύτηκε ο Έλληνας πρωταθλητής μιλώντας στο Tennis TV και ενώ προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα